Kolm eriarvamust, millest hoolimata võib teie suhe püsima jääda

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: StockSnap / CC0 Licence

Suhted võivad üle elada kõiksuguseid katsumusi. Kui sa parasjagu mõtiskled, kuidas teha nii, et su suhe püsiks, siis vastus on tegelikult lihtne: seda saate vaid teie kallimaga üheskoos otsustada.

Kuid Elite Daily toob välja vähemalt kolm eriarvamust, mis võivad esmapilgul tunduda ületamatutena, kuid ei pruugi seda sugugi olla.

Jääda koju vs. minna pidutsema

Sulle meeldib nädalavahetusel sõpradega kohtuda ja pidudel lõbutseda, kuid su partner eelistab rahulikku aega nelja seina vahel. Hea uudis on, et teie suhe võib püsima jääda, oluline on otsustada, kuidas te veedate kvaliteetaega teineteisega. Ehk tähendab see, et võtate iga paari kuu tagant ette väljasõidu, kus saate vaid üksteisele pühenduda. Või kui reisimine on liiga kallis, siis saate ehk nädalavahetusi vaheldada – ühel korral käid sina väljas, teisel veedad kallimaga aega.

Aktiivne eluviis vs. voodis koogisöömine

On inimesi, kelle kõige õudsem versioon kallimast oleks keegi, kes äratab neid varavalges ja kutsub jooksma. Kuid tõde on, et koos olemine ei tähenda kõige koos tegemist. Su kallim võib olla sportlane ning sina tema truu ergutustüdruk raja ääres. Erinevad huvid võivad teie suhte isegi tugevamaks teha.

Palju seksuaalseid kogemusi vs. hiline õitseja

Seksipositiivne liikumine ja üheöösuhete tavapärasemaks muutumine on toredad inimeste jaoks, kes tunnevad end enda kehas ja oma suguelu osas kindlalt, kuid tagasihoidlikemate inimeste jaoks võib seksipositiivsus mõjuda võõrastavalt. Kui sa oled koos kellegagi, kel on vähem kogemusi, on oluline, et sa ei muudaks seda fetišiks. Süütus pole valuuta, me ei ela keskajal. Ka ära võta õpetajarolli, kui seda sult otse just ei paluta. Väheste partnerite olemasolu ei tähenda, et tegemist poleks normaalse täiskasvanuga. Kui sa aga oled koos kallimaga, kel on olnud rohkem partnereid, on oluline, et sa ei võtaks seda tema iseloomu peegeldusena. Minevik on üldiselt vaid minevik ning ei mõjuta teie praegust suhet sugugi nii palju. Nad on praegu sinuga, mitte oma eksidega.

Kui sa suudad olla oma partneri mineviku osas austav, siis saab teie suhe püsida ka hoolimata erinevustest. Armusuhte üks toredamaid osi on leida ennast inimeses, kes võib tunduda sinust väga erinev. Lõppeks taandub kõik sellele, kas te suudate erinevusi vaadata kui huvitavaid lisasid teie suhtele, selmet vaadata neid kui asju, mis teid teineteisest eraldavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles