Vead, mida tehakse ripsmetuši kasutamisel

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ian Lishman / Panthermedia / Scanpix

Ripsmetušš aitab saavutada lopsakad ja pikad ripsmed ilma kunstripsmeid kasutamata. See on toode, mis on peaaegu iga naise meigikotis. Ja kuigi seda toodet kasutatakse väga palju, teevad paljud naised siiani vigu, mis takistavad ihaldatud efekti saavutamist ja lühendavad toote eluiga.

Liiga mitme kihi kandmine

Paljude kihtide kandmine ripsmetele ei tähenda seda, et saavutatakse kümme korda parem efekt, vaid lõpuks on ripsmed lihtsalt tükkis. Kui sa kannad ripsmetele liiga palju tušši, siis saavutad üsna võltsi tulemuse, kuigi ripsmetuši idee on anda naisele lopsakad ja pikad ripsmed, säilitades samal ajal naturaalset välimust.

Vali poest selline ripsmetušš, mis on mõeldud sinu soovitud tulemuse saavutamiseks, siis ei pea sa kandma ripsmetele mitut tušikihti.

Harjaga pumpamine

Paljud naised pumpavad ripsmetuši otsaga tuubis, sest tahavad nõnda rohkem toodet kätte saada. Selline tegevus on tegelikult väga halb, sest nõnda jõuab sinna palju õhku ja ripsmetušš kuivab kiiremini ära. Edaspidi pudeneb tušš sinu ripsmetelt tükkidena ära ja silmaalused on tihti määrdunud.

Kui sa tahad kanda ripsmetele veel ühe kihi, siis pista tušiharja ots lihtsalt korraks sisse, mitte ära liiguta seda seal korduvalt edasi ja tagasi.

Ripsmetuši liiga harv vahetamine

Ripsmetušši tuleks vahetada iga kolme kuu järel. Ainult nii saab kindel olla, et sinna pole kogenunud juba liiga palju mikroobe.

Uuringud on näidanud, et pärast kolme kuud võivad bakterid hakata kasvama harjal ja tuubis sees ning see ei mõju silmade tervisele hästi, kirjutab pulse.ng.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles