Kümme märki, et su eks tahab sind tagasi

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: StockSnap / CC0 Licence

Lahkuminekud on keerulised ning mõnikord võivad kesta aastaid – või siis on see just üürike, sest su eks on homnepäev taas su ukse taga. Sa võid ka niisama mõtiskleda: kas mu eks tahab mind tagasi?

Kõige karmim on lugu siis, kui ta jättis sind maha, purustas su südame ja nüüd käitub, justkui tahaks ta asja heaks teha ja uuesti proovida. Aga kas ta soovib seda tegelikult või oled sa talle vaid viisiks ego upitada? Eksiga uuesti suhtesse astumine on alati väga riskantne, sest probleemid, mis teid lahku ajasid, on suure tõenäosusega alles. Kuidas aga aru saada, kas su eks tahab sind tõesti tagasi? Love Panky annab nõu.

  1. Ta laigib su pilte ja sotsiaalmeediapostitusi. See on üks esimesi märke, kuid võib olla ka tema viisiks olla lihtsalt viisakas.
  2. Ta võtab aeg-ajalt jutu üles. Kas ta saadab sulle suvalisel hetkel sõnumeid, lihtsalt et küsida, kuidas läheb? Su eks ei peaks sulle pärast lahkuminekut sõnumeid saatma, seega võib see olla märgiks sellest, et ta tahab sind tagasi.
  3. Ta ei tulnud oma asjadele järele. Isegi, kui sa oled talle mitu korda öelnud, et ta oma asjad sinu juurest ära viiks, ei tee ta seda. Ta tahab hoida avatuna võimalust, et saab suvalisel hetkel sind näha.
  4. Ta satub «juhuslikult» sinu seltskonda. Jepp, see pole juhuslik. Suure tõenäosusega teeb ta seda selleks, et sinuga kohtuda. Kui see on pidev muster, on tegu olulise märgiga sellest, et ta tahab sind tagasi.
  5. Su sõbrad ütlevad, et ta küsib sinu järele. Kui sa tunned huvi, kas ta tahab sind tagasi, siis see on üks olulisemaid märke – teda huvitavad sinu tegemised ja sinu heaolu, ta tahab olla sinuga seotud.
  6. Ta flirdib sinuga jätkuvalt. Eksid võivad alati sinuga flirtida, kuid kui iga vestlus lõppeb flirdiga, on see märgiks sellest, et ta tahab sind tagasi. Kui sina sama ei taha, lõpeta flirt koheselt.
  7. Teda teevad murelikuks uued inimesed, kellega sa kohtud. Kui te olete sõpradeks jäänud ja temaga uusi kallimakandidaate arutad, siis see nii pole, kuid üldiselt ei meeldi su eksile sinu järgmised kallimad. Kui ta aga näitab välja, et ei taha, et keegi sinu ellu kuuluks, siis tahab ta sind ilmselt tagasi.
  8. Ta helistab suvaliste asjade pärast. Suvalised kõned on märk sellest, et ta tahab sind tagasi. Kui sa ei taha kellegi häält kuulda, siis sa ei helistaks ju talle, et lihtsalt lobiseda?
  9. Kui te räägite, toob ta teemaks «vanad head ajad». Teie suhte headest külgedest rääkimine viitab tõsiasjale, et ta tahab sind tagasi. Pole ju mõtet neid aegu pidevalt uuesti läbi elada, kui ta ei tahaks luua uusi mälestusi. Ole aga ettevaatlik: see võib luua mulje, nagu oleks teie suhe olnud täiuslik. Hoia pea selgena.
  10. Ta ütleb, et igatseb sind. Kui ta sulle välja ütleb, et tahab sind tagasi, siis ta ilmselt seda ka mõtleb. On aga sinu otsustada, kas see on hea mõte või mitte – mõtle põhjustele, miks te lahku läksite ja tee kindlaks, oli teie suhe üldse eluterve. Alles siis saad otsustada, kas ka sina tahad teda tagasi.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles