Kaval põhjus, miks printsess Diana alati seda käekotti kandis

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Diana
Printsess Diana Foto: National Pictures / TopFoto / Scanpix

Clutch ehk väike ridikül ei ole just kõige mugavam käekottide hulgast - see on väike, ebapraktiline ja kui sel pole juhuslikult rihma, siis ei saa seda ka õlale riputada, vaid peab pidevalt käes hoidma. Tegu oli aga kadunud printsess Diana ühe armastatuima aksessuaariga. Nüüd on teada ka, miks see nii oli.

Insider kirjutab, et Dianaga 90ndatel töötanud disainer Anya Hindmarch teadis: tegemist oli enama kui lihtsalt stiilse lisandiga riietusele. «Me naersime koos, kui disainisime neid kotte, mida kutsusime dekolteekottideks,» meenutab Hindmarch. «Need olid väikesed satiinist käekotid, millega ta kattis oma dekoltee autost välja astudes.»

Arvestades, millise kullipilguga avalikkus Dianat jälgis, pole imestada, et ta leiutas kavala viisi, kuidas vältida ebaõnnestunud fotosid või piinlikku olukorda.

Kuuldavasti kasutavad ka kuninganna Elizabeth ja Kate Middleton käekotti, et elu mugavamaks teha. Kui kuninganna paneb oma käekoti lauale, tähendavat see, et ta tahab, et üritus viie minuti pärast läbi saaks. Kui ta paneb käekoti põrandale, on ta valmis kohe lahkuma.

Kate aga hoiab käekotte kindlalt mõlema käega kinni – see säästab teda ebamugavatest käesurumistest.

Kate Middleton abikaasaga
Kate Middleton abikaasaga Foto: EMPICS Entertainment / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles