Video: mis asi on golfidemo?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ajakiri Golf

Tallinna Televisiooni «Suvestuudio» käis Jõelähtme golfiväljakul, kuhu telekanali juht Revo Raudjärv tõi koostöös ajakirjaga Golf demopäevale kogu saatetiimi.

Raudjärve sõnul on meeskonnal huvi golfi vastu olnud juba sellest ajast, kui «Suvestuudio» projekt käivitati. Tema ise on juba 2007. aastast teinud golfisaateid, kuid green card’i tegemiseni pole veel jõudnud. «Nüüd on siis kätte jõudnud see aeg, kus pean kursuse läbi tegema, sest olen seda igal aastal edasi lükanud, aga täna saime siit küll golfipisiku kätte!» lausub Revo Raudjärv.

Mis asi on golfidemo?

«Golfidemo on tutvustav kogunemine selleks, et inimesed saaksid teada, miks tasub golfi mängida,» selgitab EGCC golfitreener Rein Auväärt. «Suvestuudio2 produtsent Katrin Hinrikus lisab, et nii saab kõik täpsemalt selgeks. «Siin saab teada, milline peab olema õige kehaasend, kuidas täpsemalt lööma peab ja millised golfikepid milliste löökide jaoks on,» seletab ta. Rein Auväärt lisab, et golf on tervislik mäng ja see pole ka sunduslik, golfi mängid siis, kui aega on, aga üks tähtsamaid asju on green card, mis annab õiguse mängida peaaegu kõigil maailma väljakutel.

Vaata lähemalt videost!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles