Toidublogija Kadri Raig viitsib serveerimisega vaeva näha, kuid lubab, et see salat maitseb hästi ka siis, kui arbuusikuubikud on lihtsalt kaussi visatud ja läbi segatud.
Retseptisoovitus: suvine salat arbuusi ja fetaga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaja läheb:
- 600 g arbuusi (kui võimalik, siis erinevaid värve)
- 100 g feta juustu
- Umbes 10 lehte piparmünti
- Umbes 10 lehte basiilikut
- Poole väikese sidruni mahl
- Värskelt jahvatatud musta pipart
Tükelda arbuus umbes 1x1 cm kuubikuteks.
Haki piparmünt ning basiilik peenteks ribadeks.
Sega arbuus ürtide ning sidrunimahlaga kokku.
Pudista peale feta ning jahvata peale värsket pipart.