Neli nippi, kuidas väljas süües raha kokku hoida

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Suvel on mõnus väljas söömas käia ja veidi vabamalt võtta. Paraku hakkab see rahakotile ja suur kulu teeb meele mõruks.

Planeeri väljas käimisi ette ja hoia restoraniarvetelt kokku. Nii ei pea sa toredatest elamustest ilma jääma.

Vaata menüü juba varem üle. Kui oled seltsilistega koha välja valinud, uuri restorani veebilehelt, mida seal pakutakse. Vahel sõltuvad toidu hinnad ka kellaajast ja parem on rihtida oma käik õigele ajale, õpetab Pure Wow.

Telli jook pudelis või kannuga. Tõsi küll, kui võrdled pudeli hinda klaasiga, tundub mõistlikum võtta vaid väike jook ja sellega piirduda. Kui aga kaaslased telliksid sama jooki, tasub teil kamba peale võtta pudel või kannutäis rüübet, mille arve saate omavahel ära jagada.

Söö taimetoitu. Enamasti on lihavaba toit palju odavam kui lihaga söök. Kui sul on väike eelarve, siis eelista taimetoitu. Tänu sellele hoiad kenasti raha kokku.

Jäta magustoit vahele ja osta jäätist tänavalt. Kui sa oled väljas käimas mõnes suuremas linnas, siis on suure tõenäosusega söögikoha läheduses mõni jäätiseputka, kus jäätis on oluliselt odavam kui restoranis. Pealegi on ilusal suveõhtul tore linnas veidi ringi jalutada ja jäätist limpsida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles