Uuringu kohaselt käib söögipoes 84 protsenti meestest, maailma naised naerukrampides

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: LightField Studios / Panthermedia / Scanpix

Kes vastutab toidulaua täituvuse eest teie peres? Uue (meeste seas läbiviidud) uuringu kohaselt peaks 84 protsenti teist vastama, et mees. Kuidas lood tegelikult on?

Men's Health korraldas uuringu, mille kohaselt peab 84 protsenti meestest end peres põhiliseks toidupoes käijaks. 93 protsenti meestest olid viimase aasta jooksul valmistanud sööki ise. Probleem peitub aga siin: küsitlusele vastasid vaid mehed.

Igas teises küsitluses, mis viidud läbi nii naiste kui meeste seas, on selgunud, et naised käivad endiselt rohkm toitu ostmas kui mehed. Küll aga see vahe väheneb, kirjutab HuffingtonPost. Teiste uuringute kohaselt teevad pere söögiostud kaks kolmandikku naistest ise. Teine suur uurimus näitas, et 41 protsenti meestest on põhilised toidutoojad ning kolmas uuring, et 51 protsenti naistest hoolitsevad pere toidulaua eest. Küll aga ei anna ükski uuring kuidagi kokku äsja ilmunud 84 protsenti.

Kindlasi ei saa alahinnata rollide muutumist peres. Küll aga tuleks valida, mida uskuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles