Viis asja, mida su mees enne kihlumist sinust teadma peaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Kihlus on imeline aeg. Küll aga soovitakse kihluda (ja abielluda) elus vaid kord. Ole kindel, et su partner teab sinu kohta järgmisi vastuseid.

Kas sa tahad lapsi (ja millal)

Lapsed on oluline teema, mida enne abieluplaane arutada. Ole kindel, et teil on selles osas ühised arusaamad. Samuti teadke, millal kumbki pere soovib looma hakata.

Sinu seisukoht seksi teemadel

Kuigi teie suhe on jõudmas abieluni ning suure tõenäosusega on seetõttu teil voodielu piisavalt hea, pole see veel kõik. Teadke üksteise pikemaid arusaamu, fantaasiaid. Seks on pikaajalises suhtes väga oluline.

Mis on su väärtushinnangud

Väärtused tähendavad iga inimese jaoks midagi erinevat. Ole kindel, et su kallim teab enne ettepaneku tegemist sinu omi. Mis on sinu elus prioriteedid? Mida pead oluliseks? Kas su tulevane mees teab vastuseid nendele küsimustele?

Kas sa oskad rahaga ümber käia

Raha on igas suhtes üks olulisemaid tülide allikaid. Mis on need asjad, millele raatsid iga kell raha kulutada? Kas oled koguja või laristaja? Kas raha peaks teenima mees või mõlemad? Teadke enda arusaamasid kõiges, mis puudutab rahaasju.

Kuidas sa vaidled

Kas oled rohkem vaidleja või rahuotsija? Enne kihlust on hea teada, milline on sinu kaaslane kriitilises olukorras. Kihlus on põnev aeg, kuid selle jooksul tuleb teha palju kompromisse ja vaidlusi. Tea, mis sind ees ootab.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles