Kaheksa asja, mida kohvrisse pakkida ei tasu

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valeriy Kachaev / PantherMedia / Scanpix

Suvel tuleb ette palju sõitmist, kuid on asju, mida lihtsalt pole mõtet kohvrisse pakkida.

Üleliigsed riided

Enamasti pakime kodust minnes kaasa pool riidekappi, millest kasutame umbes neljandikku. Anname ühe hea nipi: viiereegel. Viis paari sokke ja aluspesu, neli pluusi, kolm paari pükse, kahed kingad, üks müts. Muidugi reeglit saab pisut painutada olenevalt reisi sihtkohast, kuid kogused võiksid samaks jääda. Säästa end terve kapi kaasa vedamisest.

Liiga palju kingi

Kingad võtavad kohvris palju väärtuslikku ruumi. Teadjad soovitavad võtta kaasa kaks paari kingi, mitte rohkem. Kolmanda võid võtta vaid juhul, kui selleks on väga konkreetne põhjus. Millal sa viimati puhkusel mööda linna kõrgetel kontsadel ringi lehvisid?

Juuksehooldusvahendid

Me ei mõtle palsamit või õli. Mida me selle all mõtleme on föön, sirgendaja, lokitangid ja nii edasi. Enamus hotellides on tänasel päeval juba föönid olemas. Lisaks on mitmeis juba ka lokitange, kui neid osata küsida. Reisi targalt.

Ebamugavad riided

Oh, need illusioonid moodsast ebamugavast riietusest, mida puhkusel kanda? Vale. Sel on põhjus, miks seda keerulist riideeset pole peale ostmist selga pannud. Ebamugavad riided võtavad hinnalist ruumi su kohvris, kuid tulemus on see, et sinna need suure tõenäosusega jäävad. Puhka mugavalt.

Vihmavarjud

Vihmavarju on keeruline pakkida. Kuigi nüüd on ka selliseid, mis pakivad end tõesti väikeseks, on see siiski mõttetu pagas. Enamik hotelle laenutab oma külalistele vihmavarje tasuta ning kui juhtud ööbima mõnes teises, osta pigem mõni odav ajutine lahendus.

Terve meigikott

On meigitarbeid, mis igal inimesel igapäevases kasutuses, ning neid, mida kannad suurema osa aja kaasas. Jäta maha kõik ebavajalik. Vajadusel saate seltskonnaga üksteisele hädavajalikku laenata ning hotellides on taas üldjuhul olemas kõik esmavajalik.

Raamatud

Raamatud kaaluvad palju. Seega, kui sa just ei sõida autoga sihtpunkti või mingil muul moel pole kaal ja ruum sulle piiratud, jäta raamatud koju. Kui soovid lugeda, kasuta e-lugerit, kuhu võid kokku koguda sadu erinevaid teoseid.

Kõik, mida saad osta kohapealt

Šampoonid, plätud, rätik, vihmavari on vaid mõned näited asjadest, mille kohapealt ostmine ei tee sind vaeseks, kuid säästab oluliselt ruumi kohvris. Mõtle läbi, mida on võimalik sul osta kohapealt ning jäta need kodust kaasa tassimata.

Allikas: TheList

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles