Põhjused, miks juba täna enda kitsad teksad ära visata

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: LightField Studios / Panthermedia / Scanpix

Kuigi kitsad teksad tunduvad hea valikuna, teevad nad palju kahju sinu tervisele. Siin on neli olulist põhjust, miks kitsad teksad kapist ära visata.

Kitsad teksad tekitavad närvikahjustusi

Kitsad teksad takistavad normaalset verevarustust jalgades. See põhjustab paistetust ja närvikahjustusi.

Südamekõrvetised

Kitsad riided on kiireks teeks südamekõrvetisteni. Kitsast riietust kandes on su kehal raskem seedida. Ebanormaalne surve organitele põhjustabki kõrvetisi.

Halb sinu mina-pildile

Kitsaste teksade jalgatõmbamine võib näha välja kui filmis. Kuid lisaks sellele, et kõrvalt vaadates see humoorikas tundub, on see halb ka sinu enesehinnangule. Olenemata sellest, kui kõhn sa oled, on kitsaste teksade jalgatõmbamine alati omaette treening.

Lihaskahju

Sinu lihased tahavad kasvada ja areneda, aga kitsaste teksadega on see pea võimatu. Kui plaanid olla enamus päevast jalgadel, ära vali kitsaid teksasid. Kuna veri ei saa normaalselt ringi käia, mõjutab see ka lihaste arengut. Nii võid tekitada lihastele hoopis kahju.

Allikas: TheList
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles