Eestis elav Ameerika mees: viis meetodit, mida mehed kasutavad naiste pepude piilumiseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Ühel või teisel hetkel tuleb iga heteromehe noorukieas hetk, mil ta jääb pepu või rindade jõllitamisega vahele. Tavaliselt juhtub see avalikus kohas ja eriti häbistaval viisil, millele järgneb neiupoolne kommentaar: «Issand, sa oled sihuke pervert!» Viisidest, kuidas mehed salaja naisi piiluvad, kirjutab Eestis elav ameeriklane Jake Valjean.

Olgem ausad, noorukiiga on ka aeg, mil isegi valest suunast puhuv tuuleke või põhjustada erektsiooni, nii et rinnahoidjapaela nägemine on lihtsalt ühe 13-aastase jaoks liig ja nad ei suuda kiusatusele vastu panna. Kuid pärast neid esimesi piinlikke vahelejäämisi õpib enamik mehi, kuidas olla piiludes diskreetsemad. Me lihtsalt PEAME vaatama. Me ei suuda sellele vastu panna. See ei tähenda muidugi, et me peaksime olema seda tehes nõmedad ning meile endile – ja ka teile – on parem, kui me ei jää vahele.

Ma kirjeldan mõningaid viise, mida mehed piilumiseks kasutavad – siis, kui nad teevad seda mitte selleks, et vahele jääda ning alustada flirtimist. Need on meetodid, mis kindlasti ei mõju ühelegi naisele erutavalt. Selleks on teised meetodid, kui sa tahad neid proovida – näiteks kopsakas rahakott või tore iseloom. Ma räägin hoopis viisidest, mis on igapäevased, mis on meie nö tööriistad, kui me kõnnime niisama tänaval, teeme oma rutiinseid asju ja tahame lihtsalt vaadet imetleda.

1. Aeglustamine. Praktiliselt iga kutt on seda mingil hetkel oma elus kasutanud. Meil on väga hästi kalibreeritud pepuradar ning suurepärane perifeerne nägemisväli – umbes nagu öökullil. Mingil viisil me lihtsalt teame, et meist kümme meetrit tagapool on potentsiaalselt suurepärane tagumik, mida vaadata ning me aeglustame oma kõnnakut õige pisut, lootuses, et see möödub meist. Sarnaselt sellele me kiirendame oma kõndi, kui meie ees on hea pepu – lihtsalt selleks, et oleks parem vaade. Ja parem vaade tähendab siinkohal seda punkti, kus me saame pealtnäha normaalselt oma kõnnakut jätkata, kuid samas ka peput piiluda, ilma et see mõjuks perversselt.

2. Peegelpinnad. Peegelpinnad on sinu sõbrad. Ma pole just kõige tähelepanelikum inimene, näiteks möödus seitse kuud, enne kui ma märkasin, et mu rõdul on eraldi valgustus. Kuid kui asi puudutab pepude piilumist, võin ma teile millisekundiga öelda, kus on parim kaupluse vaateaken või peegeldav auto esiklaas, millelt mööduva naise tagumikku vaadelda.

3. «Mis seal küll on» meetod. Mis puudutab piilumist, siis üldiselt kehtib kolme sekundi reegel. Seda teades pääseme me üldiselt puhtalt, kui me teeskleme, et me vaatame midagi otsides üle õla. Selle tehnika lähedane sugulane on «Kurat, ma olen eksinud, mul on vaja võtta oma telefon ja teeselda, et ma vaatan ringi».

4. Ennustamine. Nagu amatöörpsühholoog, püüab mees ennustada, millal neiu, keda ta vaadata soovib, on piisavalt hõivatud, et teda saaks rahulikult jälgida. Kõige paremini töötab see tehnika üldiselt kolleegide või ettekandjatega, mitte nii hästi tänaval kohatud naistega. Kui on avalik teave, et Kerstile meeldib kasutada printerit iga päev kell neli, võite avastada, et hulk mehi tahavad kasutada printerit kell 16:05 – lihtsalt selleks, et neil oleks põhjus seal olla.

5. Häbitu vahtimine. Seda tehnikat ma ei soovita üldse ja lisaks on peetakse seda väga ebasobivaks. Siiski, vahel harva tuleb elus ette, et su teele jääb nii imeline pepu, et kogu su aju lõpetab funktsioneerimise ning sa riskid isegi liiklusavariidega. Sel puhul mehed taanduvad eelajaloolisteks olenditeks ning nagu ööliblikad lendavad nad selle tüdruku valguse peale.

On tõenäoline, et kui see pepu möödub, vaatavad teda ka teised naised koos meiega, isegi kui see on vaid kadedusest. Sel harukordsel juhtumil võite märgata, kuidas mehed vahetavad omavahel vaikses äratundmises pilke, seda saadavad ehk noogutused – me kõik hindame evolutsiooni ja täname teda selle imelise pepu eest, mis just meie teele on sattunud. See pepu on üks miljonist. Ma võin vaid ühel käel üles lugeda neid kordi, mil mu teele on sellised pepud sattunud ja neist kahel korral on see aset leidnud just Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles