Eesti mehed räägivad: paljudele ei meeldi naised, kes on kättesaamatud (1)

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Scanpix

Iidne küsimus: millised naised meestele meeldivad? Võiks ju arvata, et igal mehel on erinev nägemus, kuid meie üllatuseks on läbivaid sarnasusi isegi päris palju. Naistest räägivad Mikk (25), Kristjan (27) ja Martin (25).

Millised naised sulle üldse ei meeldi?

Mikk: Näiteks välimuse poole pealt endast pikemad/suuremad naised. Kas nüüd just üldse ei meeldi, aga pigem ei istu. Samuti ei meeldi, kui naisel on liiga palju meiki peal. Veel ei meeldi see, kui naine suitsetab. Ise kunagi tegin ja eks elus tuleb ikka asju proovida, aga naiste puhul on see tegevus kuidagi eriti jube. Suhtumiselt selline a´la «Puhkus Mehhikos»-tüüpi tibi on ka ikka üsna no-go. Üldiselt peab ikkagi mitu kehva omadust kokku langema, et keegi lahterdada ebameeldivaks.

Kristjan: Need, kes liiga palju ennast tuunivad. Geelküüned, mis on välja kasvanud, juuksepikendused, mida on kaugelt näha, kunstripsmed, mis ei harmoneeru näoga. Labased ja endast liiga palju arvavad naised. See käib ka meeste kohta. PS, paljudele kindlasti ei meeldi need naised, keda nad ei saa.

Martin: Mulle ei meeldi naised, kes on üleolevad ja ebaviisakad. Mulle ei meeldi naised, kes arvavad, et nad väärivad kõike ja veelgi rohkem, kuigi kõige suurem saavutus nende elus on keskkooli lõpetamine. Mulle ei meeldi naised, kes manipuleerivad ja valetavad. Need asjad muidugi ei käi ainult naiste kohta, vaid üleüldse inimeste kohta, kes mulle ei meeldi. Aga kõik ei peagi meeldima. Vahel ma lihtsalt unistan, et alandlikkust võiks rohkem olla.

Kui oluline on keha vs. mõistus?

Mikk: Mõlemad on olulised. Üks ilma teiseta minu jaoks kindlasti ei toimi. Eks esialgu vaatan ikka rohkem välimust, aga pikemalt suheldes muutub mõistus aina olulisemaks. Rumala inimesega ei suuda ometi koos olla päevast päeva. Ma arvan, et arvudesse pannes näeks asi minu jaoks välja umbes 40:60 mõistuse kasuks, aga eks täpsemalt oleneb juba olukorrast.

Kristjan: Vahekord peab alati õige olema. Ideaalis on mõlemat optimaalselt. Seksikuse ja iha võib määrata mõnikord täiesti teine asi. Ehk piltilus ja rumal vs. kott-kole tarkur on sama.

Martin: Kui mõistus töötab, siis tuleb varem või hiljem keha järele. Aga mõistus ei tule alati kehale järele.

Milline iseloom on kõige eemaletõukavam sinu jaoks?

Mikk: Ülbe, ennasttäis.

Kristjan: Ülbe.

Kas vastandid tõmbuvad või tõukuvad?

Mikk: Ma arvan, et vastandid ikka pigem tõukuvad. Usun, et raske oleks olla koos inimesega, kui igas asjas olla eri arvamusel või kui ühised huvid/jututeemad puuduvad.

Kristjan: Oleneb olukorrast. Meenutan enda suuri ja kogukaid sõpru, kes on alati piitspeenikeste pikkade tüdrukutega olnud. Ja on ka vastupidiseid näiteid. Kuid on ka palju sarnaseid paare.

Martin: Vastandite suhtes võib minna nii ja naa. Oleneb, millised asjad vastanduvad täpsemalt ning kui palju ollakse nõus vastu tulema. Pealiskaudselt arvan, et vastandid alguses tõmbuvad, sest huvitav on. Hiljem muutub aga kohati väsitavaks ning võib lõppeda tõukumisega (kui ei toimu kohandumist).

Kas naises peaks olema alles ka pisut vana aja naist (oskab süüa teha, koristab, tahab lapsi...)?

Mikk: Kindlasti ei ole vaja valmistada mingeid raskesti hääldatavaid toite kusagilt uhke restorani menüüst, aga pisut paremad teadmised võiks ju olla selles vallas kui elementaarne munapraadimine ja kartulikeetmine. Iga täiskasvanud inimene peaks oskama enda järelt koristada. Laste saamine on minu jaoks kindlasti oluline, seega ootan seda ka naiselt.

Kristjan: Ilmselgelt. Kuid seda peaks olema ka mees. Põhimõtted ei pea olema «uued» või «vanad». Need peavad pigem olema suhtes sarnased.

Martin: Süüa peaks igaüks oskama teha, koristamine (enda järel eelkõige ) on lihtsalt elementaarne. Seda eriti, kui elad teise inimesega koos ning laste teemat ma ei puudutaks üldse. See lihtsalt nii erinev igal inimesel ja siin mingit universaalset tarkusetera ei olegi.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles