Kuidas teha valget pitsat?

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis videost

Pitsa on väga mitmekülgne söök, mida annab teha mitmel erineval moel. Ühe moodusena võib keskenduda hoopis välimusele ja üllatada külalisi nn valge pitsaga.

Erilise välimuse saavutamiseks tuleb valge pitsa peale panna rohelisi köögivilju ja valgeid juustusid. Hea maitsekoosluse saad, kui katad pitsa suvikõrvitsa, porru, spargli, herneste, pesto, ricotta ja mozzarellaga. Maitsestamiseks lisa soola, küüslauku, sidrunimahla, vesikressi, basiilikut, Pecorino juustu ja röstitud pistaatsia pähkleid. Vaata lähemalt videost!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles