Seitse põhjust, miks planeerida väike pulm

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Artem Bestsenny / PantherMedia /Scanpix

Suured pulmad tunduvad maagilised, kuid sama maagiline võib olla ka väike pulm. Õigupoolest on väikestel pulmadel omad eelised, millest suure peo pidajad osa ei saa.

Väikest pulma on lihtsam planeerida. Mõned siiralt armastavad pulmade planeerimist, aga kui sa pole üks neist, siis väike pulm võib olla sinu päästja. Kuidas lahendad olukorra, mil vihma käest on vaja ära saada 14 inimest? Aga 100 inimest? Väiksem pulm, väiksemad probleemid.

Sa saad keskenduda detailidele. Kui sul on vähe külalisi, saad neile teha personaalsemaid üllatusi. On siis selleks käsitsi maalitud kohakaart või tervituskaardid.

Su külalistel on päriselt võimalus üksteist tundma õppida. Aina rohkem on pruudi ja peigmehe külalised võõrad ning vahel lausa eri riikidest. Väiksem pulmaseltskond annab võimaluse neil omavahel rohkem tutvuda.

See on hea vabandus neile, kes kutset ei saa. Pulma planeerides tuntakse tihti survet kutsuda rohkem inimesi kui peaks. Väikese pulma pidamine on heaks ettekäändeks, miks keegi kutset ei saanud.

Sa saad olla haavatav. Väike perekeskne pulm lubab sul näidata oma emotsioone ilma, et peaksid kartma liigset tähelepanu.

Sul on väiksem tõenäosus saada pulmapäeva-amneesia. Paljud pruudid räägivad, et nende mälestus pulmapäevast on hägune. Pulm on nagu karussell ning kõik möödub kiiresti. Väsimus mängib selles suurt rolli, mistõttu juhtub seda suurte pulmade pidajatel tunduvalt rohkem.

Sa saad tähistada teistmoodi. See, et kogu teie tutvusringkond ei kogune üheks õhtuks samasse kohta, ei tähenda, et te ei saaks koos nendega enda abielu tähistada. Sõitke pulmareisi raames läbi oluliste tuttavate juurest ning tähistage iga osapoolega eraldi. Võimalus on ka koguneda mõnesse baari, kus nädal hiljem üks mõnus stressivaba pidu teie auks maha pidada.

Allikas: Cosmopolitan

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles