Loe, millal ja kuidas tuleks kasutada huulepliiatsit

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Huulepliiats on sama, mis meiegialuskreem jumestuskreemi jaoks või pealislakk küünelaki peal – see pole hädavajalik, aga see aitab sinu huulepulgal kauem ja paremini püsida.

Nendel kordadel tasuks kaaluda huulepliiatsi kasutamist:

Kui sul on peenikesed või ebamäärase kujuga huuled. Huulte piiritlemine pliiatsiga, mis on üks toon tumedam kui sinu naturaalne huulevärv, aitab neil koheselt täidlasemad paista. Väldi üle huulepiiri joonistamist - «see töötab ainult kaamera ees,» ütleb jumestuskunstnik Nick Barose. «Kasuta selle asemel veidi valgustpeegeldavat kreemi, see muudab huuled samuti näiliselt lopsakamateks.»

Kui sinu huulepulk on läikega või niisutava toimega. Niisutavad ja läikega huulepulgad kipuvad rohkem laiali minema. Et hoida värv omal kohal, kasuta enne huulepulga pealekandmist naturaalset tooni pliiatsit huulte piiritlemiseks, tupsuta peitekreemi ümber suu ja kanna peale ka veidi puudrit.

Kui soovid, et huulepulk kestaks kogu õhtu, ilma vahepealse värskendamiseta. Kui eesmärg on aidata huulepulgal püsida terve õhtu, siis selleks on üks hea nipp. Täida pliiatsiga kogu huule pind ja alles seejärel kanna peale huulepulk. Vahane tekstuur töötab nagu teip ja hoiab värvi omal kohal kauem.

Huulepulga asemel. Huulepliiats on põhimõtteliselt matt huulepulk, kirjutab harpersbazaar.com. Vali paksemat sorti pliiats, millel on pehme ots.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles