Fotogeensus peitub selles, kuidas pead kallutada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Kui mõelda sellele, kui tihti ja millisel hulgal tehakse kuulsatest inimestest pilte, siis on hämmastav, et nad enamasti fotodel nii head välja näevad. Hea meik ja kaunis soeng teevad küll oma töö, aga suur osa sellest on ka oskuslik poseerimine.

Tänapäeval jääb paparatsofotosid isegi vähemaks, sest staarid postitavad endast sotsiaalmeediasse nii palju pilte, et muuks puudub fännidel vajadus. Samas on kuulsustel seda suurem võimalus kontrollida, et avalikkuse ette jõudvad pildid näeks alati head välja. Selleks kasutavad paljud üht kindlat nippi, kirjutab Pure Wow.

Proovi kohe järele! Mine peegli ette ja kalluta oma pead kergelt nii, et su parim pool jääb ette. Seejärel lase lõuga õige pisut madalamaks ja naerata või tee silma - kuidas ise soovid.

Ei tea, kumb on su parim näopool? Enamasti on inimesed selle ise kindlaks teinud, aga kui su nägu on sümmeetriline ja sa ei oska valida, siis eelista vasakut näopoolt. Wake Foresti Ülikooli teadlased on kindlaks teinud, et see on inimestel emotsionaalselt ekspressiivsem külg.

Peakallutus toimib, sest see on vaevumärgatav. Kalle pehmendab mistahes ebameeldivaid varjusid näos ja toob lõuajoone niimoodi esile, et nägu tundub saledam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles