Vihmaseks suveks Pariisi moenädala tänavalt

Arter
, Puhkusetoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauluema Celine Dion särab sinepikollases. Sama elegantselt nagu tema hoiab lehvikut, hoiab iga eesti fashionista vihmavarju.
Lauluema Celine Dion särab sinepikollases. Sama elegantselt nagu tema hoiab lehvikut, hoiab iga eesti fashionista vihmavarju. Foto: SCANPIX

Moehuvilised jälgisid sel nädalal hinge kinni pidades Pariisi kõrgmoenädalat, kus rõivamaailma vägevad tutvustasid oma sügis-talviseid kollektsioone. Arvad, et villasteks vammusteks on veel varavõitu? Arva uuesti!

Ei tahaks küll õnnetust kraaksuda, kuid suve vist sel aastal ikkagi ei tule. Justkui imeasja on tänaseks lubatud üürikest suveilma, kuid tuleval nädalal sajab jälle. Õhutermomeeter ronib vaevaliselt kahekümneni ja veab vaid neil, kes puhkusel pole.

Arteri puhkusetoimetus panigi päevitusriided, päikesekleidid, rannaplätud ja lühikesed püksid kappi tagasi. Kuid selle asemel, et ilmaneedmisse masenduda, pöörasime oma pilgud hoopis Pariisi kõrgmoenädalat väisanud kuulsustele. Isegi vihmasel suvel ei taha me kanda jope, kampsuni ja teksapükste vaimuvaest kombinatsiooni – jäägu see pimedateks talveõhtuteks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles