Galerii: ehete ja aksessuaaride mess JaFair tutvustas harukordseid materjale

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esimest korda toimunud messil osales ehtekunstnikke enam kui kümnest eri riigist üle Euroopa. Möödunud nädalavahetusel toimunud JaFair on ainulaadne oma laiahaardelise ja omapärase loomingu poolest kogu Baltikumis ja Skandinaavias.

«JaFair on kui näitus, kust on võimalik osta endaga kaasa ehteid, aksessuaare ja illustratsioone messi erihinnaga. Eesti ja välismaa individuaaldisaini peetakse kalliks, kuid külastajate jaoks on meil taskukohased pakkumised. Näiteks kunagi varem pole nii paljude Eesti noorte illustraatorite töid ühest kohast olnud võimalik leida,» tutvustas Kätlin Hallik, messi üks korraldajatest. 

«Oleme ülemäära rõõmsad, et külastajatele on meeldinud messi kompaktsus aga ka mitmekülgsus. Igaüks leiab meilt endale meelepärast. Näiteks Leedu bränd Zigel pöörab rõhku abielusõrmustele, Iris Nijenhuis Hollandist tutvustab laserlõikusest valminud ehteid, Amber Leather näitab kvaliteetseimat merevaiku ja välja toodud kunstnikud on vaid mõned säravatest,» tutvustas Anastassia Kutuzova, messi korraldaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles