Grupiseks lõppes mõrvaga

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Charl Du Plessis / PantherMedia / Scanpix

New Yorki politsei pidas mõrvakahtlusega kinni kahtlusaluse, pärast seda, kui Brooklynist pärit meest esmaspäeval peksti ja pussitati. Kurioosseks teeb asja tõik, et verine sündmus leidis aset pärast grupiseksi.

Süüdistus on esitatud 24-aastasele Christopher Membrenole, keda kahtlustakse 20-aastase Manos Ikonomidise tapmises, kirjutab Fox News. Ikonomidise vägivallatundemärkidega keha leiti esmaspäeval Brooklyni linnajaost korterist, mees suri hiljem haiglas.

Asjaolude uurimisel leiti, et Manos ja kolmas mees osalesid ühe naisega grupiseksis. Kõik oli kena hetkeni, mil üks meestest tahtis afääri jäädvustada. Naine oli seepeale vihastanud.

Mees ja naine lahkusid korterist, Ikonomidis jäi maha. Majaelaniku sõnul helistas seejärel naine oma kallimale Membrenole, väites, et teda vägistati. Membreno algselt grupiseksiga seotud polnud, kuid ta naases veel kahe mehega ning väidetavalt peksid Manose pesapallikurikatega läbi. Ikonomidis suutis naabri ukse taha minna, et abi kutsuda ning naabri sõnul oli ta öelnud: «Nad pussitasid mind! Nad pussitasid mind kaks korda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles