Saa teada, mida ütleb küünekuju sinu iseloomu kohta

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Svetlana Mandrikova / PantherMedia / Scanpix

Kas oled kunagi mõelnud, et sinu küünekuju ja iseloom võivad olla omavahel seotud? Tuleb välja, et nii võib olla küll!

Sõrmeküünte kujust ja värvist võib välja lugeda terve rea iseloomuomadusi, kirjutab 1936. aastal välja antud perekonna ja kodu kuukiri «Ajakiri kõigile».

  • Pikkade kitsaste sõrmeküüntega inimesed on heasüdamlikud, iseteadvad, usuvad eelkõige iseendasse ning on umbusklikud teiste inimeste suhtes.
  • Laiad sõrmeküüned viitavad kohmetule ja arglikule inimesele.
  • Kel on väikesed ümmargused sõrmeküüned, see on harva rahul, harva heas tujus, pahandab kergesti, on tige ja õel.
  • Paksud lihavad sõrmeküüned on seevastu rahuliku rõõmsatujulise temperamendiga inimese tunnuseks, kes oskab lugu pidada heast söögist, magab rahulikult ning eelistab väikest tulu vähese töö juures suurele varandusele, mida tuleb koguda vaeva ja raske tööga.
  • Kahvatud sõrmeküüned tinase värvitooniga on uuriva melanhoolse temperamendi tunnuseks. Nimetatud sõrmeküüntega inimesed on filosoofiliste või teaduslike kalduvustega.
  • Kitsad, pikad, hästi vormitud sõrmeküüned kõnelevad inimese peenest kunstimaitsest, seltskondlikkusest ning armastusest kõige ilusa vastu.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles