Saaremaa mehed voolisid vahtrapuust seksilelu

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wildy on müügil näiteks Ulaka Kaunitari veebipoes, kus saab valida nelja erineva mudeli vahel.
Wildy on müügil näiteks Ulaka Kaunitari veebipoes, kus saab valida nelja erineva mudeli vahel. Foto: Kuvatõmmis Ulaka Kaunitari leheküljelt

Kaks Saaremaa meest andsid kohalikule puidule huvitava lisaväärtuse – hakkasid puust dildosid tootma, kirjutab Saarte Hääl.

«Poisid, kas te mõtlete seda tõsiselt?» olnud puidumeistri esimene küsimus, kui kaks Saaremaa noormeest tema juurde läksid, et lasta teha puust tehispeeniseid. Oma soovile jäädi kindlaks ja nüüd on Wildy-nimeline omalaadne toode nädalajagu päevi juba müügis olnud. Juba on nii mõnigi seksilelu omaniku leidnud.

Wildy arendajad soovivad esialgu jääda tahaplaanile, et toode oleks võimalikult anonüümne. Seksilelule saaremaise hõngu andmine tuli kerge naljaviskamise käigus, ent siis mõeldi, et aga miks mitte. Teemaarendus tekkis asjaolust, et igapäevane palgatöö oli muutumas rutiinseks ja värskuse hoidmiseks oli vaja mingit muud tasa ja targu arendatavat tegevust kõrvale leida.

Puust dildo pole iseenesest jalgratta leiutamine, sest taolisi leiab internetis veelgi. Jumet annab ideele toote eripärane kuju ning selle saare- ja eestimaisus.

Loe edasi Saarte Häälest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles