Viis asja sinu kohtinguprofiilist, mis tõmbavad ligi lontruseid

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kohtinguekspert Julie Spira sõnul otsivad 70-80 protsenti inimestest kohtinguäppide kaudu endale tegelikult pikaajalisi ja tõsiseid suhteid. Kui sinu kogemus aga näitab, et mingil põhjusel näikse sinuni ainult lontrused tee leidvat, siis tasub oma kohtingusaidi profiil kriitilise pilguga üle vaadata.

Spira rääkis Elite Dailyle, millised on peamised vead, mida inimesed rakendustes teevad.

Sa lased oma parimal sõbral sinu eest pildid välja valida

Spira sõnul on mehed visuaalsed olendid, nii et suure tõenäosusega valib sinu parim sõber välja profiili jaoks pildid, kus sa kõige kuumem välja näed – mitte need, mis tegelikult sinu iseloomu peegeldavad või mis jätavad sinust mulje, et sinuga on kerge kontakti saavutada. Kui sa oled «naabritüdruku»-tüüpi, siis ära lase oma parimal semul veenda sind kuumade piltide teed minema, kuigi sa nendel hea välja näed – eriti, kui need sinu tõelist iseloomu ei peegelda.

Sul on liiga palju bikiinipilte

Tahad postitada selle trikoopildi? Mõtle hästi järele. Kuigi sa võisid sel viimasel puhkusel hea välja näha, ei tasu imestada, et sulle hakatakse hoopis seksisõnumeid ehk sekste saatma. Sa saad vastu seda, mida ise välja paned, nii et kui su profiilil on palju pesupilte, ei tasu imestada, kui sinuga kontakteerub mees, kes tahabki sind ainult pesus näha, mitte keegi, kes tahaks sind oma vanematele tutvustada.

Sa pole oma fotodel ega tutvustuses aus

Kui sa oled introvertne vaiksemat sorti tüüp, pole mõtet end reklaamida suure peoloomana. Tõde on, et sa ei klapiks selle inimesega niikuinii. Või kui sa oled peotšikk, siis pane kirja, kuidas sa töötad palju, aga ka lõbutsed hingega – ära postita matkapilti, kui sa just ei taha leida partnerit, kes sinuga pigem metsas rändaks. Ööklubisse temast aga kaaslast poleks.

Sa ei näita endast erinevaid aspekte

Kui sa armastad joogat, ei peaks kõik sinu pildid olema joogapoosides. Kasuta erinevaid pilte, mis annavad hea ülevaate sinu tegelikust päevast. Pea meeles, et autentsus on võtmesõnaks. Kui sul ühe korra õnnestus lumelauaga mäest alla sõita, ära viska seda pilti üles, sest tegelikult pole see su hobi, kuigi pilt ise võib lahe olla.

Sa oled filtrivaba

Tuleb välja, et teatud filtrite kasutamine on kohtinguportaalis hea mõte, peaasi, et sellega liiga kaugele ei minda. Me teame ju kõik naljalugusid kohtingule saabunud kiilakast mehest, kes rakenduses kümme aastat vana juustega pilti kasutas…

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles