Ligi 70-aastane kaunitar kiidab suhkruvaba elu, kuid internet ei ole nähtuga rahul

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Instagram/sweetlifeaus

69-aastane vanaema ja ettevõtte SweetLife omanik Carolyn Hartz ei näe pooltki nii vana välja kui ta on, ja peab ise selle põhjuseks 28 aastat tagasi vastu võetud otsust suhkrust loobuda. 

28 aastat tagasi diagnoositi Hartzil eeldiabeet ja selleks, et veresuhkrut normi saada, loobus ta suhkru söömisest ning asendas selle ksülitooliga. Austraallanna ei näe nii nooruslik välja pelgalt tervisliku toitumise tõttu, ta on alati ka regulaarselt trenni teinud. «Sa pead vaatama, mida suhu pistad - seda esiteks - ja teiseks, sa pead oma jalgu liigutama,» ütles ta väljaandele news.com.au. 

Pärast seda, kui Carolyn Hartzi intervjuu ja fotod hakkasid sotsiaalmeedias ringlema, on vallandunud kiituselaine asemel pahameeletorm. Peamiselt heidetakse naisele ette seda, et ta on ilmselgelt lasknud oma välimust kirurginoa all korrigeerida. 

Lisaks häirib lugejaid Hartzi selge kavatsus reklaamida oma ettevõtet SweetLife, mis müüb suhkruasendajat. Teadupoolest ei ole ka suhkurasendaja tervisele ohutu ning looduslikku suhkrut on pea igas toidus, eriti puuviljades. 

Paljud süüdistavad teda valetamises ja oma piltidega üldsuse eksitamises. Nii mõnigi kommentaator nuriseb, et tegu on naisega, kel on piiramatult vahendeid oma välimuse eest hoolitsemiseks ja tennise mängimiseks, suhkru piiramine mängib välimuse juures vaid imepisikest rolli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles