Viis tüli, mis tuleks igal paaril esimese abieluaasta jooksul ära lahendada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Õndsad mesinädalad ei kesta igavesti. Üsna pea tuleb ette tülitsemist ja see käib asja juurde. Isegi kui te arvate teineteist piisavalt hästi tundvat, tuleb kokku kolides ette konflikte, mis on kasulik kohe ära klaarida. 

Paarisuhe nõuab pühendumist ja pisut tööd. Selleks, et elu sujuks ja ei tekiks salajast vimma, on tülitsemine isegi kasulik, sest need lisavad suhtele väärtust, kirjutab Pure Wow.

Puhtus

Igal inimesel on omad harjumused, head ja vead. Võib-olla käib sulle närvidele, et kallim viskab oma märja saunalina põrandale, tema aga ei salli seda, et leiab igast toast su musta kohvitassi. Mis iganes probleem see on, lahendus on lihte: rääkige omavahel. Kui sa ei võta taoliseid teemasid üles, siis hakkab kogunema pahameel, mis võib vallanduda valel ajal ja vales kohas. Väldi näägutamist ja kui võimalik, võta probleem jutuks hiljem, mitte sellega tegeledes.

Raha

Abielu on nagu kahe ettevõtte ühinemine. Isegi kui te hoiate oma sissetulekuid eraldi, on palju asju, mis tuleb omavahel läbi arutada. Selle alla käivad ka võimalik nimevahetus, krediitkaartide võtmine, säästmine ja palju muud. Nii nagu puhtusest rääkides on ka rahateemade üles võtmiseks hea võtta eraldi aega, et saaksite koos maha istuda ja olulised punktid järjest läbi arutada. Kõige hullemaks paisuvad tülid siis, kui aega napib ja te muutute kannatamatuks. Seepärast ongi kasulik, kui saate tundlikel teemal rääkida neutraalse eelhäälestusega. 

Sugulased

Kallima sugulasi ei saa ise valida ja nendega tuleb tahes-tahtmata hakkama saada. Nii nagu on su partneri perel omad kiiksud, on ka sinu pereliikmetel veidrusi ja raskeid iseloomujooni, mille peale sa ise ehk ei tulegi. Põhiline on see, et teie kahekesi oleksite tugev tiim ja seisaksite vajadusel teineteise eest. 

Seks

Tema on väsinud. Sina oled väsinud. Me kõik oleme väsinud. Jällegi: rääkige omavahel. Kõige hullem on tunda, et sinu ja kallima vahel on mingi nähtamatu sein ja teil on probleeme, millest ei räägita. Seksiprobleeme ei tohiks samuti arutada magamistoas, vaid leida selleks mõni teine aeg ja koht. Austage teineteise tundeid ja olge ausad.

Koos olemise aeg

Värskes suhtes olles tahetaksegi kogu aeg koos olla, hiljem pressivad argirutiin ja kohustused taas peale ning nõuavad oma. Leidke kindlasti piisavalt aega, et kahekesi koos olla ka kvaliteetaega nautida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles