Sodiaagi saladused: kõige kurjemad tähemärgid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Volodymyr Melnyk / PantherMedia / Scanpix

Igas inimeses on peidus nii head kui halba ning astroloogid usuvad, et saavad sünniaja põhjal märgata inimestes teatud kindlaid iseloomuomadusi.

Kui sul on olemas eluterve huumorisoon ning oskad iseenda üle nalja visata, siis vaata siit, milline on sinu tähemärgi kõige kurjemad jooned. Kas Elite Daily ülevaade läheb ka sinu puhul täppi?

Jäär – tõeline draamakuninganna. Jäärasid juhib Marss, sõjajumal, seetõttu on see draamakuninganna valmis esimesel võimalusel sõtta tormama. Sul veab ja õnnestub tema viha eest pakku putkata vaid siis, kui keegi teine tema viha enda peale tõmbab ja ta unustab oma õela plaani sind hävitada.

Kurjuse skaala: 5/10

Sõnn – vihast silme eest mustaks. Sõnn oskab olla rahulik ja kindlameelne, kuid selles on mingi ohunoot. Inimesed, kes neid väga hästi ei tunne, võivad öelda, et Sõnn ei saa iial vihaseks – saab küll, lihtsalt nende valulävi on kõrgemal kui mõnel teisel. Aga kui see juhtub, löövad Sõnni emotsioonid üle pea kokku ja viha võtab tal silme eest mustaks. Põgene!

Kurjuse skaala: 4/10

Kaksikud – valevorstid. Kaksikutel on probleeme usaldusväärsusega, mis tähendab, et nad ei pruugi teada, kas nad valetavad või mitte, ning samal ajal ei pruugigi nad osata tõtt rääkida. See võib olla nii, kuna Kaksikute tõde on alati muutumises, põhinedes tema hetketujul. Kuigi nad pole hingelt õelad, puudub neil liigne eneseteadlikkus ja seetõttu on nad valmis keerama paraja jama kokku.

Kurjuse skaala: 8/10

Vähk – kannab su nahast tehtud mantlit. Vähid on obsessiivsed. Neil on sügav armastusevajadus ja kui nad juba kellelegi on oma tähelepanu pööranud, ei lase nad tal minna. Nii suur on nende armastuse- ja puudutusevajadus, et sinu nahast tehtud mantli kandmine ei oleks mingi probleem.

Kurjuse skaala: 9/10

Lõvi – paneb sind tahtma tema nahkast tehtud mantlit kandma. Lõvid ei näe iial vaeva selleks, et kellelegi tahtlikult haiget teha. Nad on sellest üle, sest nad usuvad, et on lihtsalt kõigest kõige paremad. Jah, ta ei tee sulle otse haiget, kuid ta on nõus vaeva nägema, et panna sind tundma enda alamana – tema vaenlased tunnevad lõpuks põrgupiinu, et ei saa ise olla imelised Lõvid.

Kurjuse skaala: 3/10

Neitsi – ütleb, et on kuri, kuid tegelikult on tundetu. Neitsid on väga kriitilised inimesed, kuid seda ei tasu segamini ajada hukkamõistuga. Nende kriitiline meel tahab sind tegelikult aidata, kuna nad on pideval enda parandamise teel ja nad eeldavad, et ka sind huvitab, mida sa teed valesti – et saaksid end parandada. Nad võivad öelda, et on õelad, kuid tegelikult nad ilmselt kordavad midagi, mis on neile öeldud. Tegelikult on nad pigem lihtsalt tundetud.

Kurjuse skaala: 1,5/10

Kaalud – sa ei osanud seda kohtukutset oodata. Kaalud on väga mõistlikud, leebed ja viisakad inimesed, kes kaebavad su kohe kohtusse, kui sa oled neile liiga teinud. Nad võivad olla head, kuid veelgi enam on nad õiglased. Oma argumendid jätab ta kohtusaali jaoks ning seal on ta armutu.

Kurjuse skaala: 7/10

Skorpion – mõrvab su hinge, nii et su süda sureb. Skorpione juhib Pluuto – surma ja võimu planeet. Nad armastavad võimumänge ja mõnikord mängivad nad neid vaid selleks, et su lojaalsust testida. Sügaval sisimas on nad hellad ja armastavad, kuid nende jaoks on tundlikkus nõrkuse märk ja kui see tema üle võimust võtab, süüdistab ta selles sind – kättemaks on tulekul.

Kurjuse skaala: 10/10

Ambur – kõik teavad, et ta on õel, välja arvatud tema ise. Amburitel pole aimugi, kui õelad nad on, mis teeb nad veelgi ohtlikumaks. Nad on oma moraalses tões nii dogmaatilised, et ei suuda asja teise nurga alt näha. Kahtlemata üks sodiaagi potentsiaalselt kõige õelamaid tähemärke.

Kurjuse skaala 11/10

Kaljukits – võtab su raha ja varastab su töö. Kaljukits võtab sult kõik, mis sul hinge taga, kuid seda mitte juristide abiga. Ta poeb su ellu ning hukutab su, olles kõiges sinust parem, kuni sa lõpuks ei austa iseennast. Lisaks on võimatu teda selle eest vihata, sest kuidas sa saad olla pahane kellegi peale, kes lihtsalt teeb tööd nii hästi kui võimalik?

Kurjuse skaala 6/10

Veevalaja – külmad ja kalkuleerivad elitaristid. Ära Veevalajaga jama! Jah, üldiselt on nad väga eemalehoidvad, kuna neid üldiselt ei huvita, millega teised tegelevad. Kuid nende õel pool võib olla taktitundetu, enesekeskne ja tujukas.  Nad jooksevad oma probleemide eest eemale ning eitavad oma vigu, kuid sinul ei lase nad iial sama teha. Nad hoiavad su vigu alati meeles, ka siis, kui oled nende eest vabandust palunud.

Kurjuse skaala: 6/10

Kalad – vaenlase hukutamise detailplaneering on tehtud, kuid siis on «liiga väsinud», et see ellu viia. Tüüpilistel Kaladel pole lihtsalt viitsimist oma õelaid plaane ellu viia. Jah, neid sageli kasutatakse ära, kuna usuvad inimestest parimat, kuid hulleim, mis nad teevad, on teise inimese elu hävitamisest unistamine. Või siis nad käivad ja nutavad kõigile, kuidas sa rikkusid nende elu ja võtavad ohvrirolli, kuni sa lõpuks soovid, et poleks neid kunagi kohanud.

Kurjuse skaala: 3/10

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles