Kas te tõesti ei leia trenniks aega?! Võtke siit eeskuju!

Priit Pullerits
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Posti vastne juhatuse esimees Joona Saluveer mullu Rootsis Kalmaris oma elu esimese triatloni lõpetamise järel.
Eesti Posti vastne juhatuse esimees Joona Saluveer mullu Rootsis Kalmaris oma elu esimese triatloni lõpetamise järel. Foto: Joona Saluveeri erakogu

Joona Saluveer on rohkem kui poolteist kümnendit juhtinud suuri ettevõtteid Leedus, Lätis ja Eestis, ent ometi leidnud aega ja võimalust, et ka kõvasti sporti teha. Tema tulemus üliinimeste alal on koguni nii tugev, et Eestis on sellest kõvemini jaksanud vaid väga vähesed. Kuidas ta küll pingsa töö kõrvalt seda suudab?

Eelmine, kevadpühaga alanud nädal sai Joona Saluveeril hoo sisse varakult, õige pisut pärast päikesetõusu. Ta tõusis juba kell kolmveerand kuus. Kuid mitte seepärast, et Eesti Posti uue juhina oleks tulnud vaba lisapäeva nahka läinud töökohustusi meeleheitlikult tasa teha. Lõppeks on Saluveer (38) ikkagi kogenud juht, vastutanud tervelt viis aastat Omniva Läti äriüksuse asjaajamiste eest ning enne seda vedanud tosin aastat Eesti ettevõtteid Leedus, sealhulgas Hawaii Expressi spordikauplusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles