Just see arv partnereid võiks sul olla enne, kui lõplikult «paikseks» jääd

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Paljude inimeste jaoks on tegemist keerulise teemaga, mida partneriga jutuks võtta, kuid ometi tahavad nad seda väga teada: mitme inimesega on ta enne mind maganud? Samuti häbenevad paljud avaldada oma «maagilist numbrit» kartuses, et nende partner peab seda liiga suureks või väikseks.

Kuid uus uuring näitab, et nii mehed kui naised on üksmeelel, mis on «ideaalne arv» partnereid, kellega sa võid olla maganud, enne kui põhjalikumalt end kellegagi seod. See number on ehk üllatuslikult 12.

Independent vahendab, et küsitlusest selgus just see arv näitavat, et inimene on seksuaalselt seiklushimuline, vabameelne ja liberaalne. Kui sul on vähem kui kümme partnerit, viitab see, et sa oled liiga konservatiivne ja seksuaalselt kogenematu. Kui sul on aga rohkem kui 19 partnerit, oled sa «liiga isekas», sind olla «raske rahuldada» ja sa «hüppad liiga innukalt ühe partneri juurest teise juurde».

Kuigi mehed ja naised mõlemad nõustusid, et 12 on ideaalne arv, ei olnud nad sugugi ühel meelel sellel teemal, kui oluline seda numbrit avalikustada on. Tuleb välja, et mehed on numbri teada saamise osas uudishimulikumad kui naised. 53 protsenti meestest tahaks partneri eelmiste partnerite arvu teada, samas kui naiste puhul oli see protsent 45. Uuringu läbiviija Christian Granti sõnul võib see viidata meeste võistluslikumale iseloomule ning sellele, et nad tahavad alati olla parimad – olgu siis selle tagamaaks isekas ego paitamine või tõeline iha oma partnerit rahuldada. Tema sõnul aga naised paistavad nautivat rohkem hetke ning möödunud kogemused polegi nii olulised.

Kuid ei tasu unustada, et lõppeks pole oluline number, vaid see, et inimene võib seksida nii paljude või väheste partneritega ta ise soovib, eeldades, et see on vastastikusel kokkuleppel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles