Jõhvi balletifestivali raames toimub Mammu Couture ja Diana Denissova moe-show

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mammu Couture
Mammu Couture Foto: Riina Vaikmaa

Jõhvi balletifestival toimub kümnendat korda ja juba kolmel korral on kõrvalprogrammi liidetud erinevate disainerite moe-show’d.

Mammu Couture katab seekord catwalk’i pastelse lillemerega. Kollektsioon, mis keskendub seelikutele ja kleitidele, on kaunistatud luksuslike lilletikanditega ning loodud eeskätt just pidulike sündmuste tarbeks. Kollektsioonist ei puudu ka kohevad seelikud, mis on saanud Mammu Couture'i nn signature look’iks. Värvigammalt olid domineerimas pastelsed toonid. Elegantsetele naistele suunatud rõivakollektsioon on saanud inspiratsiooni eelmiste sajandite naiselikest ideaalidest ning klassikalisest ilust ajaloolises võtmes.

Mammu Couture
Mammu Couture Foto: Riina Vaikmaa

Mammu ise ütleb oma uue kollektsiooni kohta: «Iga naine vajab tähelepanu! Ma tahan kõigile näidata, et kui kleit on tehtud sinu keha järgi ning lõige istub ideaalselt, võib naine kaaluda kas või sada kilo ja ikkagi suurepärane välja näha.»

Diana Denissova kollektsioon.
Diana Denissova kollektsioon. Foto: Erakogu

Diana Denissova esitleb oma  kollektsiooni «Metshaldjad». Laval rullub lahti loodusmuinasjutt, kuhu peitudes on mõnus puhata väsitavast linnakärast, nautida lehtede sosinat ja imetleda päikesekiirte säravat mängu. 

Diana Denissova uus kollektsioon «Metshaldjad» ühendab omavahel sportliku stiili ja glamuuri ning rõhutab liikumisvabaduse ja mugavuse kaudu naiselikku õrnust.

Diana Denissova kollektsioon.
Diana Denissova kollektsioon. Foto: Erakogu

Kollektsiooni mudelites kajastuvad kaasaegsete moetrendide tähtsaimad märksõnad- oversize ja sportliku stiili elemendid. Vormid on pehmed, kasutatud hästikukkuvat kangast, mis teeb silueti kergeks ja lendlevaks. Pastelsed värvid ainult toonitavad muinasjutulist hõngu. 

Diana Denissova temperamente käekiri on põhjamaisele minimalismile omamoodi vastandiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles