Eesti soengukoolitaja valiti maailmakuulsa juuksuri meeskonda

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aile Puss ja Sharon Blain.
Aile Puss ja Sharon Blain. Foto: Erakogu

Sharon Blain korraldab soengukoolitusi «Bootcamps» üle kogu maailma, kus on osalenud ka Eesti üks populaarsemaid ja edukamaid soengukoolitajaid Aili Puss. 

Sharon Blain
Sharon Blain Foto: Sharon Blain education

Sharon Blain on olnud Aili suur inspireerija ning suuresti tänu talle on Ailil olnud motivatsiooni viimistleda ka oma oskusi ülima perfektsuseni. Aili imetleb nii tema talenti, klassikalisi ja puhtaid soenguid kui step by step soenguõpetamise tehnikaid. Suuresti tänu Sharon Blainile on Aili täis indu treenida ja juhendada meie juuksureid viies nende soengutegemise oskused täiesti uuele tasemele, teatab Juuksurite Ühendus läbi pressiteate.

Veendudes, et Aili teeb oma tööd samasuguse kirega nagu tema ise, pakkus Sharon Blain Ailile assistendi kohta sügisel 2017 toimuvatel koolitustel.

Sharon Blain on naine, kes on inspireerinud juuksureid kogu maailmas, ta on tervelt neli aastakümmet arendanud soengukunsti ja viimistlenud oma oskusi tõelise perfektsuseni. Tema erilist talenti on pärjatud ka mitmete auhindadega, nende hulgas Hair Expo aasta koolitaja tiitliga, mis omistati talle tervelt kolm aastat järjest ning samuti on teda austatud Hair Expo Hall of Fame auhinnaga.

Aili Pussi soengukollektsioon Infinitum. Meik: Kristiina Tiimus ja Erle Taklai, assistent Kaidi Sink.
Aili Pussi soengukollektsioon Infinitum. Meik: Kristiina Tiimus ja Erle Taklai, assistent Kaidi Sink. Foto: Kristiina Tiimus
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles