Retseptisoovitus: suitsukalasalat võileivakatteks

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kadri Raig

Toidublogija Kadri Raig õpetab, kuidas valmib mõnus võileivakate või muidu salat koos suitsukala ja kodujuustuga. See on mahe ja lihtne – kokkusegamine võtab maksimaalselt kümme minutit.

Vaja läheb:

  • 1 väiksem suitsutatud heik või muu valge kala
  • 180 g kodujuustu
  • 1 keedetud muna
  • 2 spl majoneesi
  • 1 roheline sibul

1. Puhasta kala luudest (puhastatud kala kaal oli mul umbes 150 g).

2. Sega kokku kodujuustu, hakitud muna, majoneesi ning rohelise sibulaga.

3. Maitse ning lisa vajadusel soola-pipart.

4. Söö kohe näiteks koos röstitud leivaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles