Sinu brauser on natuke ajast maha jäänud. Et kõik töötaks, nagu vaja, palun uuenda enda brauserit.
Küpsised aitavad meil teenuseid edastada. Meie teenuseid kasutades nõustute sellega, et kasutame küpsiseid. ROHKEM INFOT >

Retseptisoovitus: suitsukalasalat võileivakatteks

KOMMENTEERI PRINDI ARTIKKEL
Saada vihje
FOTO: Kadri Raig

Toidublogija Kadri Raig õpetab, kuidas valmib mõnus võileivakate või muidu salat koos suitsukala ja kodujuustuga. See on mahe ja lihtne – kokkusegamine võtab maksimaalselt kümme minutit.

Vaja läheb:

  • 1 väiksem suitsutatud heik või muu valge kala
  • 180 g kodujuustu
  • 1 keedetud muna
  • 2 spl majoneesi
  • 1 roheline sibul

1. Puhasta kala luudest (puhastatud kala kaal oli mul umbes 150 g).

2. Sega kokku kodujuustu, hakitud muna, majoneesi ning rohelise sibulaga.

3. Maitse ning lisa vajadusel soola-pipart.

4. Söö kohe näiteks koos röstitud leivaga.

Tagasi üles