Salapärane Salme annab nõu: kuidas võita kallima tähelepanu ning mida teha, kui naabrid seksimise üle kurdavad

Salme Saladus
, inimhinge nõustaja, elukogemuse asjatundja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salapärane Salme
Salapärane Salme Foto: SCANPIX

Tahad teada, kas kallim sind ikka veel armastab? Ei oska öelda emale, et ta sinu elusse ei sekkuks? Leppisid õhtuks kohtingu, aga nina peal on kahtlane punn? Olge mureta, kõigile teie küsimustele vastab Salapärane Salme! Inimhinge nõustaja, elukogemuse asjatundja ning meie uus suhteekspert alustab!

Tere, Salme! Mu elukaaslane ei tee mulle üldse komplimente. Elame juba aastaid koos ja kui hakkame koos peole minema, küsin talt ikka, kuidas välja näen. Tema ainult ühmab, et okei. Vahetan kleidi ära, ikka on okei. Vanasti ütlesid kallimad, et mu nahk helendab kui kuupaiste, aga enam ei kutsuta mind isegi ilusaks. Kas see tähendab, et ta ei armasta mind enam?

Kas sa oled kindel, et ta märkas üldse, et võtsid kapist uue hõlsti? Üldiselt on meestega nii, et kui nad juba korra on sulle armastust vandunud, ei tule nad tihti selle pealegi, et peaksid oma kiindumust iga päev üle kordama. Keskmine Eesti mees on tuim tükk, kellele piisab sellest, et tal toidetakse kõht keedukartulist täis ja öösel kaissu võetakse. Asi siis see ilu!

Teine põhjus võib olla see, et su elukaaslane ei tahagi, et ennast avalikus kohas lille lööd. Kui su ümber tekkivad jälle need kuupaiste-kallimad, peab ta ju nendega piike ristama hakkama. Kuni sa aga oled tema lihtne lössis teksades naine, võib ta olla kindel, et tulete peolt koos ka koju. Proovi järgmine kord kleit tagurpidi selga panna ja vaata, kas märkab. Kui ei märka, soovita silmaarsti juurde minna.

Elan Mustamäel üürikorteris ja meie majas on hästi õhukesed seinad. Kuulen tihti, kuidas naabrid öösel vetsu lähevad ja vett lasevad. Nüüd aga pani keegi koridori sildi, kus oli kurjalt kirjas «Palun seksida vaiksemalt!» Kuidas ma teada saan, et see silt minu kohta ei käi ja kui vali on liiga vali?

Üldiselt on nii, et mida rohkem sa seksi ajal hingeldad, seda suurema tõenäosusega orgasmi saad. See on puhas anatoomia, nii et karju aga rahus edasi. Kui omal ajal ühikas elasin, oli meil ka üks valjuhäälne naabritüdruk ja lõpuks harjusime kõik tema kriiskamisega nii ära, et kui üks öö vaikus majas oli, kartsime, et inimene on oma lõpu leidnud.

Mina soovitan sul lisada enda poolt stendile teine kiri, kus sõimad seksijaid veel. Võib-olla kaaluda ka mõnda tsitaati Piiblist? On ju teada, et kive loopigu vaid need, kes on ise patuta, nii et mida rohkem omalt poolt hagu alla paned, seda usaldusväärsema mulje jätad. Tasub ka muuseas trepil naabritest möödudes ühmata, et täna öösel jälle magada ei saanud.

Olen 30-aastane mees ja kohtunud juba mõned nädalad ühe toreda naisterahvaga. Nüüd aga on ta hakanud meie järgmist deiti edasi lükkama ja leiab kogu aeg uusi vabandusi, et minuga mitte välja tulla. Küll on tal tööl kiire, siis peab ema sünnipäevale minema. Kuidas ma aru saan, et ta mind ikka veel tahab ja mulle ei valeta vabandusi kokku?

Kas see daam muidu käitub sinuga sõbralikult, tahab suhelda ja uurib näiteks sinu päeva kohta isegi siis, kui te reaalses maailmas ei kohtu? Oled sa ta ehk millegagi välja vihastanud? Inimhing on üks müstiline asi ja alati on võimalus, et naisterahval läks lihtsalt suurem huvi sinu vastu üle või ilmus tema radarile keegi teine. Sellisel juhul pole midagi teha, kirjuta kogu lugu kahjudesse ja liigu edasi.

Kui aga kõik märgid näitavad, et teievaheline kirg pole jahtunud, tasub sul lihtsalt halvad ajad ära kannatada. Tänapäeval on inimestel jube kiire, ilmselt teebki ta palju tööd, hakkas veganiks või otsustas autojuhiload ära teha. Näita, et sa elad talle kaasa, saada lilli ja, jumala eest, laigi ta pilte. Mu poeg ütles, et see läheb tänapäeval kõige paremini peale.

Lõpuks tekib tal ikka üks vaba õhtu ja siis on sinu võimalus. Seni aga käitu nagu minu esimene abikaasa, kui ma talle kohe kätte ei andnud – leiuta endale mõni hobi ja hoia hambad ristis. Halvad ajad lõpuks mööduvad ja mida soojemaks kevadilmad lähevad, seda õhemaks kulub jää ka sinu silmarõõmu südame ümbert.

Salapärane Salme ootab teie murekirju aadressil naine@postimees.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles