Naistele: viis märki, et su silmarõõm kasutab sind ära

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Ei ole midagi hullemat, kui tüdruk armub kutti, kes kasutab teda lihtsalt ära ja ei kavatsegi neiuga väljaspool voodit aega veeta.

Elite Daily pakub välja viis märki, kuidas saada aru, kas kutt kasutab sind ainult seksiks.

  1. Te käite alati kuskil baaris. Esimesel kohtingul on see normaalne, et te kohtute, et teha koos mõned joogid, aga hiljem võiks lisanduda ka teisi tegevusi. Kui tal on sinuga pikemaajalised plaanid, siis ta tahab sind tundma õppida. Paar jooki baaris ja nii iga kord on «seksisemu» põhiline käik.  
  2. Te ei suhtle omavahel sotsiaalmeedias. Kui te olete juba kuid väljas käinud, siis te peaksite olema sõbrad Facebookis või vähemalt jälgima üksteise tegemisi Instagramis. Kui mees ütleb, et ta ei kasuta sotsiaalmeediat üldse, mitte mingil kujul, siis on see natukene kahtlane.
  3. Te kohtusite Tinderis. Jah, seal on kindlasti ka toredaid kutte, aga enamasti ollakse seal siiski ühe asja peal väljas. Kusjuures Tinder loodigi alguses selle mõttega, et inimesed saaksid kokku...voodis. Tinder on nagu kiirtoit, sa saad korraks kõhu täis, aga pärast on süümekad ja vähemalt järgmisel korral tahaksid pigem kvaliteetset liha saada.
  4. Tal on kogu aeg väga kiire. Ta on kogu aeg linnast väljas või töötab väga palju – see on kindlasti ohumärk. Jah, loomulikult on kutte, kellel ongi kiire, aga kui ta ei ole kunagi päeval vaba, et kohtuda, siis on asi kahtlane.
  5. Ta «ei otsi midagi tõsist.» Kui kutt ütleb sellise lause pärast seda, kui te olete koos maganud, siis sa pead asja üle järele mõtlema. Võib-olla tasuks teda kuulata? Sa ilmselt väärid meest, kes tahab sinuga midagi tõsist ja on valmis sulle pühenduma. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles