Homme «Naistejuttudes»: kuidas õppida oma keha armastama?

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marian Võsumets, Dagmar Lamp ja Kristina Herodes stuudios.
Marian Võsumets, Dagmar Lamp ja Kristina Herodes stuudios. Foto: Erakogu

Homme on «Naistejuttude» podcast’is Postimehe naisteportaali juhatajal Dagmar Lambil külas fitnessblogija ja Postimehe saatejuht Marian Võsumets ning Arteri ajakirjanik Kristina Herodes.

Naised räägivad sel korral, kuidas leida endas üles trenniarmastus ning, mis peamine, kuidas hakata oma keha armastama. «Iga inimene õpib läbi raskuste. Rõõm ja tasakaal tulevadki läbi raskuste,» ütleb Kristina Herodes. «Keegi ei sünni sära silmis.»

«Iga inimene peaks alustama siiski kehapositiivsusest ja oma keha armastamisest,» teab Marian kõige paremat teed selleni, kuidas leida oma elus tasakaal. «Ei saa alahinnata nende inimeste mõju, kes on meie ümber.»

Mida võib teha naise enesekindlusega halb suhe, kuidas pekkidega sõbraks saada ning õppida armastama venitusarme ning kühme-muhke, kuidas treenida ilma stressita – kõik see ja palju muud juba homme siinsamas Postimehe naisteportaalis «Naistejuttude» taskuhäälingus.

Kuula varasemaid saateid siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles