Naised räägivad: parim ilunõuanne, mis me oleme kunagi saanud

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Oma täiusliku ilurutiini leidmine võib olla pikk ja vaevarikas teekond, täis katseid ja eksitusi. Sageli otsime me nõu kuulsustelt, kuid tõde on lihtne – me kõik oleme erinevad ning mis töötab Beyoncé’i jaoks, ei tööta J-Lo puhul.

Hello Giggles palus tosinal naisel aga jagada parimaid ilunõuandeid, mis nad on iial saanud. Need on testitud ja järeleproovitud nipid ning vahel võib olla abiks, kui me saame kiigata teiste naiste iluarsenali.

«Ära katsu pidevalt oma nägu.» (Pattie, 52)

«See, kui toode kipitab, ei tähenda ilmtingimata, et see töötaks. Meigitoodetes on palju ärritavaid aineid, nii et ole ettevaatlik!» (Lucy, 26)

«Ainus asi, mis lõhnab nagu kõrbevad karvad, on kõrbevad karvad.» (Katie, 31)

«Kasuta meigi eemaldamiseks kookosõli. See aitab ka kortsude vastu.» (Kate, 34)

«Meikides vali üks asi, mida rõhutada. Nii näiteks näeb dramaatiline silmameik koos dramaatilise huulega välja hea vaid Instagramis… kui sedagi.» (Joanna, 25)

«Alusta nahahooldusrežiimiga varakult ja jätka seda läbi aastate. Mu ema rõhutas alati, et mul peab olema hea nahapuhastusrutiin ja ma olen sellele truuks jäänud.» (Gina, 24)

«Meik on eneseväljendus! Kui sa tunned end oma meigiga hästi, siis jätka valitud kursil!» (Maggie, 22)

«Joo palju vett. See on su nahale nii kasulik!» (Stephanie, 33)

«Lõpeta oma kulmude vahatamine. Kasvata nad välja ning kitku vaid piiramiseks karvu siit-sealt. See võtab küll rohkem aega, aga on vaeva väärt.» (Sarah, 29)

«Ilu peitub enese eest hoolitsemises. See peaks olema lõbus! Sa peaksid tundma end jõustatuna ja valmis olema maailma vallutama! See pole kohustus, see pole tööriist häbistamiseks ja see pole järjekordne reeglistik, mida järgida. Kui sa tunned, et see on ükski neist, siis sa teed seda valesti.» (Claire, 26)

«Keskendu nahahooldusele. Kuluta oma raha nahahooldusele. Kui sul on terve lõuend, võid edukalt kanda iga meiki.» (Rebecka, 32)

«Fakt, et miski on kallim, ei tähenda, et see oleks ka parem. Kuid kui sa leiad hea toote, ära kõhkle kvaliteeti investeerimast!» (Mary, 36)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles