Pulmakorraldajad paljastavad: me teadsime hetkega, et see abielu ei kesta

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alamy / Vida Press

Pulmad võivad teadupoolest olla väga stressirikkad üritused. Enamik õnnelikke paare küll mõistab, et stress on ajutine ning suhtes see suuri probleeme ei põhjusta. Mõnikord võivad aga ka pealtnägijad aru saada, et tegemist pole tavalise pulmapäevahullusega.

Redditis jagavad pulmakorraldajad kogemusi pulmadest, millest nad on osa võtnud ning veendunud, et tegemist on paariga, kes ilmselt kokku ei jää – ning elu tõestas, et neil oli õigus.

  • «Naine ei suutnud välja öelda «nii rikkuses kui vaesuses», ta lihtsalt ütles «nii rikkuses kui rikkuses» ja ta isegi ei teinud nalja. Nad ei pidanud kaua vastu.»
  • «Vaene pruut oli kuuendat kuud rase ja oksendas kogu aeg. Peigmees jäi tseremooniale kolm tundi hiljaks, kaks tundi pärast algust polnud ta isegi veel oma smokingule järele läinud. Peokoht peaaegu tahtis pidu tühistada, sest neil oli vaid peigmehe kontaktnumber ja nad ei teadnud, mis toimumas on. Lõpuks jõudis mees küll kohale ja pulmad toimusid, kuigi kolm tundi hiljem.»
  • «Rase peapruutneitsi ütles pruudi õele, et ta on maganud peigmehega ja laps on tema oma. Ta oli kaine, mistõttu oli eriti imelik, et ta selle nõnda välja purtsatas. Pole vaja vist lisada, et me läksime kõik sel õhtul varakult koju.»
  • «Ma olen töötanud mitmetes pulmades ja on üks tagasihoidlik märk, mida ma alati jälgin – kui lähestikku pruut ja peigmees üksteisele lauas istuvad. Õnnelikud paarid on väga lähestikku, naeravad, jagavad toitu jne, nad on justkui omas maailmas ja ülejäänud pidu lihtsalt toimub nende ümber. Teised paarid aga istuvad vaat et teises laua otsas, räägivad sõpradega või vahib üks osapool osavõtmatult tühjusse. Pered võivad korraldada draamasid, inimesed jäävad purju ja katastroofe juhtub, aga kui sa ei hooli oma värskest abikaasast nii palju, et tema lähedust väärtustada, ei ole teil lootustki vastu pidada.»
  • «Ma olen nii pulmakorraldaja kui ka notariõigustega tseremooniameister. Ükskord ma unustasin võtta paarilt abielutunnistusele allkirjad, seega ma saatsin pruudile sõnumi ja ta vastas: «Oh, pole vaja, me ajame juriidilise poole teistmoodi korda.» Mõni kuu hiljem oli naine koos juba «abikaasa» parima sõbraga ja nüüd on nemad omavahel kihlatud. Kas temast saab minu korduvklient?»
  • «Pulmapäeval ilmus välja pruudi poiss-sõber, kellega oli kaasas peigmehe poiss-sõber…»
  • «Pruut hoiatas enne pulmi peigmeest korduvalt, et kooki näkku suruda ei tohi. Ta oli paindlik mitmete teiste peokorralduslike teemade osas, kuid kinnitas, et kui ta saab tordiga näkku, tuleb neil probleeme. Kui peigmehe sõbrad nõudmisest kuulsid, hakkasid nad mehe üle nalja viskama, et ta on tuhvlialune. Muidugi lõigi peigmees pruudile tordi näkku. Järgmisel päeval lasi naine abielu tühistada.»
  • «Pulmapidu oli kestnud kaks tundi, peigmees ja pruut olid kadunud. Peigmees oli purjus ja magas golfiraja ääres põõsas. Pruut oli kapis peidus isamehega. Pruudipoolne äi saatis oma tütre koos tema emaga koju. Peigmees puhastati oksest ja saadeti enda ema juurde koju. Isamees tõsteti peolt välja. Isad leppisid kokku, et pidu läheb edasi ja kõik lõbutsegu. Teenindajatena saime palju jootraha, pidu oli lõbus ja paarike tühistas abielu.»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles