Neli lollikindlat nippi, kuidas poore vähem silmnähtavaks muuta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kuigi nahapoorid on imeväikesed, on need üllatavalt võimsad. Tänu pooridele on nahk niisutatud ja terve, kuid nendega on ka mitu probleemi. Rasu ja mustus kipuvad neid kergesti ummistama ning vahel näevad need lihtsalt inetud välja.

Kõige pealt halb uudis: poore ei ole võimalik otseselt väiksemaks teha, kuid neid saab teatud nippidega teha vähemmärgatavaks. Jumestuskunstnik Jamie Greenberg jagab ajakirjas Women’s Health soovitusi, mida selleks ette võtta.

Näomask. Kui sa märkad meiki peale kandes, et nahk on konarlik, siis tasub maski teha. Näomask aitab ajutiselt väga hästi näonahka siledamaks teha. Pane tähele, et mask oleks happeline, nii värskendab see ka nahatooni peale surnud naha eemaldamise. Ära tee maski sagedamini kui kord nädalas. 

Microneedling. Tegu on näohooldusprotseduuriga, milles torgatakse naha sisse steriilsete nõeltega väikeseid augukesi, et nahka turgutada ja poore vähendada. 

Primer ehk meigialuskreem. Ka primer aitab veidi nahatekstuuri ühtlustada ning kindlustab, et meik jääks nahal siidine ja ühtlane. 

Puuder jumestuskreemi asemel. Vedela jumestuskreemi asemel kasuta puudrit, mis küll ei kata nii hästi nahka, kuid imab endasse nahale tekkiva rasu ja kui seda panna rohkem, aitab ka poore vähemmärgatavaks teha.

Artikkel ilmus Sõbrannas esmakordselt 31. märtsil 2017.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles