Lugejamäng: kirjuta lahedaimast sünnipäevakingist ja võida üliäge lauamäng!

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ian Lishman / Panthermedia / Scanpix

Milline on olnud sinu kõige lahedam sünnipäevakingitus? Või ehk on sinu laps soovinud midagi väga-väga erilist ja selle ka saanud? Või ehk on sulle või su lapsele kingitud midagi veidrat ja naljakat? Kirjuta meile, sest Kaubamaja Lastemaailmal on sünnipäev ja võid võita auhindu!

Kaubamaja Lastemaailm tähistab oma viiendat sünnipäeva ja seoses sellega ootamegi aadressil naine@postimees.ee teie kirju. Auhinnaks on kaks lauamängu «5 sekundit» ja «Vortex», millega saab lõbutseda kogu perekond!

Kirjuta meile kuni 27.03 ja võitjad loosime 28.03. Head loosiõnne!

Ainult sellel nädalal (20.-26.03) on Lastemaailmas kogu kaup Partnerkaardiga 20% soodsam. Kaubamajast leiad kõik vajaliku nii enda kui ka sõbra lapsele ning toredaid tegevusi jagub kõigile!

Üks õige sünnipäev möödub ikka tralliga: Lastemaailma tulevad sel nädala küll Ahhaa Teadusteater, Martsipanigalerii, klounid, mustkunstnikud ja paljud teised. Laupäeval pakutakse suurt sünnipäevatorti ning valitakse Lastemaailmale oma laul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles