Kas mehe riista suurusel ja orgasmini jõudmise kiirusel on seos?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kreeka kuju Itaalia muuseumis
Kreeka kuju Itaalia muuseumis Foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Scanpix

Meeste peeniste suuruste kohta levib kõiksuguseid ütlusi. Kes väidab, et suurem on parem, kes aga kinnitab, et peamine on see, mida mees riistaga teha oskab. Lõuapoolikud teavad ka nentida, et suurus pole oluline, peaasi, et oleks pikk ja jäme.

Kuid kas suurema riistaga meestel läheb orgasmini jõudmiseks kauem aega, mis ühtlasi tähendab ka pikemat (ja ehk nauditavamat) suguühet? On sellel müüdil tõepõhi all?

Female First palus seksi- ja suhteeksperdil Tracey Coxil asja selgitada.

«Mitte ainult ei pea keskmisest väiksema riistaga mehed hambaid kiristama, kui suuruse üle nalja visatakse, vaid nad tõesti ka ejakuleerivad kiiremini kui suurema varustusega mehed,» kinnitab Cox.

Miks see nii on? Cox selgitab: «Kõikide peeniste peades on umbkaudu sama arv närvilõpmeid. Kui peenis on väike, on need lõpmed koos väiksemal pinnal, mis tähendab, et mees on tundlikum ja seega ka võib enneaegselt ejakuleerida. Vastupidine kehtib suurte riistadega meeste puhul, kuna nende närvilõpmed «laiutavad» suuremal pinnal. Jah, see on väga ebaõiglane.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles