Viis lihtsat nippi, kuidas igapäevameik säravamaks muuta

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Peaaegu kõigil naistel on mingi kindel hommikune meigirutiin, millega sobib alati kontorisse või kohtumistele minna. Mida sellist, mis ei ole liiga silmatorkav, aga siiski rõhutab su parimaid omadusi. 

Nüüd kui kevad on kohe ukse ees, siis võib-olla oleks aeg midagi uut proovida ja natukene särtsu oma igapäevasesse meigirutiini lisada. Siin on viis lihtsat nippi, kuidas muuta tavaline meik natukene säravamaks.

  1. Lisa musta lainerit silmalau veepiirile. Kui silmalainer on juba osa sinu igapäevasest meigirutiinist, siis on seda nippi lihtne omaks võtta. Võta tumedat tooni lainer ja kanna see ülemise silmalau veepiirile ning hajuta pintsliga ripsmekarvade vahele. See teeb silmad loomulikumalt suuremaks ja konkreetsemaks.
  2. Kanna valget silmapliiatsit silma alumisele veepiirile. See on eriti hea abivahend nendele, kes tahavad muuta oma välimust värskemaks ja silmi avaramaks. Valge ühtib su silmade värviga ja jätab mulje, et sul on palju suuremad silmad kui tegelikult.
  3. Kanna heledat lauvärvi silmanurkadesse. Seda trikki kasutavad paljud professionaalid. See muudab silmad kohe säravamaks. Võta hele lauvärv ja kanna seda silmalau keskele, liigu sealt silmanurka ja natukene ka silmade all.
  4. Kasuta roosakamat põsepuna. Kui sa tahad välja näha värske ja puhanud, siis on roosakas põsepuna täpselt see, mida sa vajad. Ära sellega ainult üle pinguta.
  5. Kanna särtsakat huulepulka. Kui sul ei ole tuju kanda punast huulepulka, siis vali selle asemel hoopis korallitooni või heleroosa huulepalsam. (Verily Magazine)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles