Sodiaagi saladused: millised tähemärgid on voodis kõige paremad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alamy / Vida Press

Astroloogia on mõnus ajaviide ja kuigi see jääb skeptikutele hambusse, võib tähtede seis paljastada huvitavat infot erinevate tähemärkide ja nende igapäevase elu kohta. Nii nagu sobivad teatud sodiaagimärgid omavahel paremini kokku elama, on ka neid, kes klapivad omavahel paremini seksuaalselt. 

Elite Daily tegi ülevaate erinevate tähemärkide seksuaalsusest, et oleks selge, kellelt on mida oodata.

Jäär

Jääral on mõjukas ja külgetõmbav isiksus ning kuna talle meeldib domineerida, on ta hea suudleja. Ta on väga seksuaalne, kuid seda ainult ühekordselt ja üürikeseks ajaks. Kuna ta on väga isekas armastaja, võib see põhjustada suhtes probleeme. Õnn on neil, kes satuvad Jääraga voodisse siis, kui ta on ihast üles köetud, sest selleks lühikeseks ajaks on ta kõige kirglikum voodikaaslane.

Selleks, et Jäära ära võrgutada, ei tohi olla häbelik. Näita, et sul on aju ja sa oskad seda kasutada. Jäära erutavad ootamatused, nii et teda võludes tasub olla spontaanne. Lisaks tuleb kasuks, kui valad ta komplimentidega üle. 

Sõnn

Sõnn on kõige mehelikum tähemärk ja see annab kütet ka tema tohutule sugutungile. Kui küsida, milline sodiaagimärk on kõige parem armastaja, siis lühidalt võibki vastata, et selleks on Sõnn. Tal on täitmatu isu läheduse järele ja seetõttu vajab ta palju puudutusi. Temaga ei ole mingit kiirustamist. Sõnni jaoks on seks nagu hea söök - seda peab rahus nautima. Lisaks on tal mõnus hääletoon.

Sõnni võrgutamiseks tee talle palju kingitusi ja kasuta ära tema sensuaalsust - kanna alati head lõhna, hoolitse oma hingeõhu värskuse eest ja niisuta nahk pehmeks.

Kaksikud

Kui sulle meeldivad targad inimesed, siis vali oma partner Kaksikute seast. Selleks, et temaga midagi aretada, pead ka ise nutikas olema. Kaksikud on osavad flirtijad ja võtavad sul ühe puudutusega põlvist nõrgaks. 

Kuna Kaksikud on targad, on nad väga loomingulised armastajad. Voodis nendega juba igav ei hakka. Küll võib aga juhtida, et Kaksikul hakkab sinuga igav, kui sa midagi uut välja ei mõtle. Ta vajab pidevalt muutusi ja põnevust ning kui seda ei ole, võib ta muutuda sinuga taktitundetuks.

Selleks, et Kaksikuid voodisse meelitada, tee komplimente tema intelligentsuse kohta. Küsi talt millegi kohta nõu ja jäta endast tark mulje.

Vähk

Vähk on tähemärkidest kõige emotsionaalsem ja tundlikum. Selleks, et Vähiga läheks kõik hästi, pead teda kohtlema hellalt ja armastavalt ning teie vahel peab olema ka tugev emotsionaalne side. Vähi partner peab olema hooliv ja pühendunud. Vähk on kahtlemata hooliv, armas ja tähelepanelik armastaja, kuid seda vaid hetkeni, mil talle truudust murrad. Siis ei takista teda miski sulle kätte maksmast.

Vähi võrgutamiseks tasub keskenduda romantilisele atmosfäärile ja sentimentaalsusele. Talle meeldib see, kui tema eest hoolitsetakse. Paku talle head süüa ja kaitse teda, siis võid oodata imesid. 

Foto: Vida Press

Lõvi

Paljud peavad just Lõvi kõige paremaks armastajaks, kuna ta on tuliselt kirglik ja seksuaalselt väga enesekindel. Voodis on ta domineeriv ja võimukas partner, kes on valmis avastama seksuaalnaudinguid dramaatilise elegantsiga. 

Lõvi valab oma kallima üle kingituste ja tähelepanuga. Tema võrgutamine on üsna lihtne - selleks pead osutama talle pidevalt isiklikku tähelepanu. Selleks, et ta oma tundlikuma poole paljastaks, võid proovida tema juustega mängida. 

Neitsi

Kui tahad olla kellegi maailma naba, siis vali enda kõrvale Neitsi, sest mitte keegi teine ei pühenda sulle nii palju tähelepanu kui tema. Väliselt on Neitsi jahe ja rahulik, kuid sisemiselt on ta erakordselt sensuaalne. 

Parimaks voodipartneriks teda siiski pidada ei saa, sest see on maitse küsimus. Kuna Neitsil võib tekkida ühest inimesest tugev kinnisidee, armub ta kogu eluks. Kooselu temaga võib aga olla raske.

Selleks, et Neitsile silma hakata, pead olema puhas, viisakas ja igatpidi perfektne. Ta on väga valiv.

Kaalud

Kaalude esindaja tahab alati teistele meele järele olla ja see teeb temast ka tähelepaneliku ja hella armastaja. Tal on palju sentimentaalseid romantilisi arusaamu, nii et ole kannatlik ja püüa täita tema fantaasiaid. Kuna Kaalud on loomult suured flirtijad, meeldib neile samuti voodis lõbusaid asju eksperimenteerida. 

Kaalude võlumiseks tuleb käiku lasta kõik vanakooli romantilised trikid. Sa pead olema tark, lihvitud kommetega ja sarmikas. Kaalud on enamasti väga atraktiivsed, mis tähendab, et tal on ka sinu stiilile kõrged ootused.

Skorpion

Skorpion on kõikidest tähemarkidest kõige seksuaalsem. Paljud peavad teda seega ka parimaks armastajaks. Teised võivad tunda, et ta neid seksi eesmärgil ära kasutab ja manipuleerib, mida Skorpion tõepoolest vahel teeb.

Skorpion on väga ligitõmbav ja tema vastupandamatu isiksus teeb tast fantastilise voodikaaslase just füüsilises mõttes. Emotsionaalselt võib ta aga jääda kaugeks.

Skorpioni võrgutamine on kurikuulsalt raske, sest enamasti on hoopis tema see, kes teised oma loomaliku sarmi ja manipuleeriva võimega võrku püüab.

Ambur

Mänguline ja lustlik Ambur on ka armastajana leidlik. Ta jääb südamelt nooreks ja on seetõttu ka voodis eksperimenteerimisele alati avatud. Tal on omamoodi lõhestunud isiksus, mis suhetes väljendub selles, et kui ta on ühe inimesega mõnda aega väga kirglik, siis võib mõne aja pärast tunda tungi teistele jahimaadele edasi minna.

Amburil on raske olla püsisuhtes. Seepärast on ta hea kaaslane üheöösuheteks ja lühikesteks afäärideks. 

Kui tahad Amburile külge lüüa, keskendu puudutades tema vöökohale, puusadele ja reitele - sealt on ta kõige tundlikum. Ühtlasi tuleb kasuks, kui sul on muretu ellusuhtumine ja hea huumorimeel.

Kaljukits

Kaljukits on tagasihoidlik ja peab olema armunud selleks, et ta füüsilist lähedust üldse kaaluks. Seikluslikeks eksperimentideks ta tõenäoliselt valmis ei ole, kuid vähemasti on ta oma elupartnerile truu ja jääb püsima. 

Selleks, et Kaljukitses huvi äratada, tee selle nimel tööd aeglaselt ja järjepidevalt. Talle meeldivad juhuslikud puudutused ja võrgutavad pilgud. Ära anna talle kõike kohe kätte. Aeglasele pinge kogumisele järgneb võimas plahvatus.

Veevalaja

See tähemärk armastab sinu keha ja tal on üsna ükskõik, kas teie vahel on enne seksi ka mingi suhe. Teda tõmbab vaid metsik füüsiline kirg ja ootamatu romantika. Kuna Kaljukits on oma loomult mässumeelne, meeldid sa talle seda rohkem, mida rohkem kiiksusid sul on.

Sooja keha ja tulise kire mõttes on Kaljukits väga hea voodikaaslane. Selleks, et temas huvi äratada, mängi raskesti kättesaadavat.

Kalad

Kalade suhted on täis füüsilist armastust, naudinguid ja rahuldust. Ta on uskumatult muretu ja vaba ning tahab vaid stabiilset ja õnnelikku partnerit. Kui ta on sellise armastuse leidnud, on ta valmis iga tüli seksiga lahendama. 

Kui tahad Kalasid võrgutada, tuleb sul olla agressiivne. Ta on oma loomult laisk ja ei viitsi ise teisi taga ajada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles