Räppar Kanye West käivitab uue kosmeetikasarja

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas pöörased piirangud või mõistlikud nõuded?
Kas pöörased piirangud või mõistlikud nõuded? Foto: © Lucas Jackson / Reuters/REUTERS

Kanye West on teinud edukat karjääri nii muusikas kui moemaailmas. Nüüd tundub, et räppar-moelooja on otsustanud oma naiseõest Kylie Jennerist eeskuju võtta ja alustab uue kosmeetikabrändiga. 

Kanye West on ametlikult lubanud turule tulla uue kosmeetikasarjaga, mille nimeks saab Donda. Kuuldavasti toodetakse selle nime alt kõike ilumaailmaga seonduvat, alates parfüümidest kuni meigi ja kreemideni. Donda oli Kanye ema, kes suri 2007. aastal.

Kuna varasemalt ei ole räppar iluvaldkonna vastu erilist huvi üles näidanud, siis on raske ette kujutada, milline Kanye Westi kosmeetikabränd välja nägema hakkab. Meestele suunatud meigitoodete tegemine on veel lapsekingades, aga näiteks Maybelline ja L’Oreal on valinud oma kõneisikuteks just mehed, millest Kanye võis inspiratsiooni saada. 

Siiski on väga vähe informatsiooni, et spekuleerida, millised räppari ilutooted välja nägema hakkavad ja kellele nad on suunatud. Arvestades tema edu moevaldkonnas, siis kosmeetikaturg on ainult loogiline järgmine samm ja sellele ennustatakse juba suurt menu, vahendab Independent.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles