Neli asja, mida iga edumeelne naine teeb enne magamaminekut

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sergejs Rahunoks / PantherMedia / Scanpix

Kuidas sina on õhtut veedad? Loed raamatut või vaatad telekast samu sarju, mida sa oled juba vähemalt viis korda näinud? Vaatame lähemalt, mida edukad naised õhtuti enne magamaminekut teevad. 

Lülita välja kõik tehnikaseadmed. Suure osa oma päevast veedame arvutis või telefonis, aga teadlased ütlevad, et vähemalt tund aega enne magamaminekut. Eriti telefoniekraanidelt tulev sinine valgustus tekitab stressi ja ei lase öösel korralikult magada.

Loe. Warren Buffet pühendab 80 protsenti oma päevast lugemisele, mis näitab, kuid olulisel kohal on lugemine edukuse valemis. Kui sa ei ole varasemalt suur lugeja olnud, siis nüüd on viimane aeg oma harjumusi muuta.

Peegelda päevasündmusi. Mõtle, mis sul läks hästi ja mis ei läinud sel päeval kõige paremini. Sa võid isegi koostada nimekirja asjadest, mida sa pead järgmisel päeval tegema. See kõik on vajalik selleks, et puhastada õhtuks oma meeled ja puhata öösel rahulikult.

Mediteeri. See aitab vähendada stressi. Kui sul ei ole aega, et rahulikult oma päevasündmusi läbi mõelda, siis proovi mediteerimist. See on lihtne lahendus stressi leevendamiseks, vahendab The Zoe Report.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles