Kassikaklus «Eesti Laul 2017» laval: kaks musta trikood

Kristina Herodes
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees
  • «Eesti Laulu» laval pole iial nähtud kedagi trikoos - nüüd lausa kaks korraga!
  • Võrdlus: Elina Born ja Lenna Kuurmaa - kuidas nad trikoo välja kannavad?
  • Kas trikoos ringi silkamisest saab uus trend?

Laval tuleb kõik välja panna, et end kolme minutiga vaatajate hinge murda ja kõvakettale söövitada. Ja muidugi ka veri keema ajada – kes viitsiks muidu telefoni haarata ja oma häält anda? Jänesed siin šampust ei joo, aga kas julgeid hunte peaks ka hea maitse piirid huvitama? Sõltub, mis masti murdjaga tegu.

Tähelepanuga manipuleerimisel on paljastused alati abiks olnud. Selles pole midagi uut. Kuid mitte iial varem pole meie «Eesti Laulu» laval nähtud kedagi trikoos. Seekord on üllatust lausa topelt ehk koguni kaks musta trikood laval konkureerimas! Elina Born ja Lenna Kuurmaa – mõlemad finaalis.

Maailma muusikaareenidel on küll ennegi hulk artiste lavale kepsutanud, seelik kodus ja üksnes trikoos seljas. Meenutagem Madonnat aeroobikarüüs või Cheri napis rokikastmes, sama trikki on teinud tuhanded taustatantsijad ja solistid. Nüüd on trikoopisik nakatanud ka Eesti muusikalava. Hei, uljaspea-kaunitarid, on see uue trendi algus? Kumba stiililahendust eelistaksid?

Foto: Taavi Kristjuhan
Foto: Taavi Kristjuhan
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles