Tähelepanu: just need tähemärgid on sodiaagi suurimad petjad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: StockbrokerXtra by Monkeybusiness / PantherMedia / Scanpix

Kui nüüd astrolooge uskuda, siis on veel üks halb iseloomuomadus, mida me saame oma tähemärgi kaela lükata – kalduvus oma partnereid petta.

Austraalia kohtingurakendus Victoria Milan vaatles nende saidile registreeritud kasutajaid ning leidis huvitava seaduspära – on teatud tähemärgi esindajad, kes on altimad petma. Nende kogutud andmete põhjal peaksid sa ette vaatama, kui sul on Veevalajast, Kaladest või Jäärast partner, kirjutab Elite Daily.

Kui sa aga otsid «maailma kõige truumat partnerit», siis tasub vaadata Amburite suunas. Just see tulemärk on Milani andmetel kõige vähema tõenäosusega petja.

Victoria Milani asutaja Sigurd Vedal püüdis tendentsi seletada tõsiasjaga, et Veevalajad on kuumaverelised ja väga seksuaalsed olendid, kes ei suuda sageli vastu panna, kui tunnevad, et mingi asi on n-ö tähtedesse kirjutatud ja ette määratud.

Ning kuigi teadupoolest nimetatakse just Skorpione ja Lõvisid sodiaagi kõige seksuaalsemateks tähemärkideks, siis vähemalt Victoria Milani andmed seda küll ei näita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles