Vallalised paljastavad: need on asjad, mis lõpetavad potentsiaalse suhte hetkega

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Scott Griessel / PantherMedia / Scanpix

Kõigil meil on nimekiri asjadest, millega me suhtes ei lepi – mõne jaoks võivad need olla pisiasjad, teise jaoks tõsised ohumärgid. Mõningaid nõudmisi võib olla raske mõista, teisi aga mitte.

Hiljuti uuris Austraalia kohtingurakendus TwoPeas millenniumi-lapsi, et teada saada, mis on noorema põlvkonna jaoks need asjad, mis potentsiaalsele suhtele kriipsu peale tõmbavad.

Tuleb välja, et 79 protsenti inimestest ei ole nõus avatud suhtega ning tahaksid deitida kellegagi, kellele piisab vaid ühest partnerist, et olla õnnelik. Tähtsuselt järgmine mure puudutas tööd: 75 protsenti vallalistest tahavad käia kohtingutel kellegagi, kes käib täiskohaga tööl. 91 protsenti aga loodab, et nende partner on keegi, kes pole kunagi varem petnud.

Austraalia vallalistele on oluline ka seksuaalne klapp – 96 protsenti neist nõustub, et enne abiellumist tuleb kindlasti järele proovida, kas ka linade vahel keemia olemas on. Oluline on ka hea süda ja huumorimeel – 96 protsenti inimestest tahavad partnerit, kes on valmis bussis vanurile oma koha loovutama ja 87 protsenti tahavad kedagi, kellega koos naerda.

Suhtele tõmbavad aga vee peale sõbra partneriga magamine, mitte abieluvõrdsusesse uskumine ja pere ebaoluliseks pidamine. Veidramatest asjadest võib aga esile tuua, et 57 protsenti inimestest ei talu, kui nende läheduses süüakse valjuhäälselt ja 49 protsenti vallalistest ei deidiks kellegagi, kes joob lahustuvat kohvi, kirjutab Daily Mail.

Paljud inimesed tahavad partnerit, kes usub globaalsesse kliimasoojenemisse, kes teeb olude sobivusel ise esimese sammu ning kes hindab pöörasest seksist tähtsamaks vankumatut usaldust. Lisaks eelistab 85 protsenti inimestest puhkuse ajal niisama rannas passimise asemel partneriga aktiivselt seigelda ja 95 protsenti tahavad partnerit, kes on valmis vastu võtma raskeid otsuseid.

Küll aga ei hinda vallalised inimesi, kes pole valmis avama ühist pangaarvet, kes räägivad esimesel kohtingul oma eksist ja kes ei ole valmis magamistoas uusi põnevaid asju katsetama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles