Inimesed arvavad, et Vogue’i kaanepilt on töödeldud, et pluss-suuruses modell paistaks peenem

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashley Graham
Ashley Graham Foto: ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ/AFP

Jälle on pluss-suuruses modell Ashley Graham sattunud pildiskandaali. Mäletatavasti ei tahtnud paar kuud tagasi disainerid kaunist naist Briti Vogue’i esikaane jaoks riietuda. Nüüd varjutab Grahami sära järjekordne skandaal seekord Ameerika moepiibli kaane tõttu.   

Ashley Graham on üks seitsmest modellist, kes on Ameerika Vogue’i märtsinumbri esikaanel ja see iseenesest on juba väga suur saavutus. Ükski pluss-suuruses modell ei ole veel ihaldatud kaanele pääsenud.

Ashley Graham on vaskult teine. 

Lugejad on kaevanud, et ajakiri üritab varjata Ashley Grahami tegelikku kehakuju ja seda kolmel viisil. Esiteks leitakse, et Gigi Hadidi (keskel) käsi on ebaloomulikult pikaks töödeldud ja see justkui vähendab visuaalselt Grahami taljet. Teiseks on hoolikad lugejad märganud, et kui kõik modellid hoiavad oma käsi ühte moodi, siis pluss-suuruses Ashley Grahami käsi on nimelt sätitud jala peale, nagu ta varjaks midagi. Kolmandaks pahandavad lugejad, et Graham tundub olevat sunnitud kandma üleni musta kostüümi, kui teised modellid said endale jalga värvilised ja silmapaistvad lühiksesed püksid.

Kuulsa moepiibli kaanepilt pealkirjaga «The Beauty Revolution» tähistab ühtlasi ka Vogue’i 125. sünnipäeva. Lugejad ei ole ilmselgelt kahjuks sama rahul ajakirja tegevusega.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles