Kaheksa asja, mida abielumehed seksist ei mõika

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dorling Kindersley ltd / Alamy / Vida Press

Ärge saage valesti aru - abielumehed saavad seksiga suurepäraselt hakkama, aga nende jaoks on see võrreldes naistega palju lihtsam: nad erutuvad, ajavad oma asja ja kui olemine läheb liiga heaks, üritavad pingsalt millelegi muule mõelda. Naistega on lugu veidi keerulisem. 

Olenemata sellest, kui kaua on naine ja mees abielus olnud või kui mõistev on mees paljude teiste eluaspektide suhtes, on mõningaid asju, mida paljud abielumehed seksi juures ei mõista. Redbook tuleb appi ja õpetab abielumeestele veidi empaatiat, mis magamistoas kasuks tuleb. 

Naine ei taha, et sa kogu aeg eelmängutehnikat muudaksid. Kui naine kiidab su suuseksioskusi või silitusi, siis ei tähenda see, et nüüd on aeg eksperimentideks. Vastupidi, jätka seda, mida sa teed. Kiitus on konkreetne vihje, et tegevust tuleb jätkata. 

Võitlus kubemekarvadega on tõsiselt tüütu. Paljud naised näevad oma bikiinipiirkonna korrastamisega palju vaeva. Need, kes käivad vahatamas, taluvad selle nimel kohutavat valu. Raseerides on aga alati oht end õrnast kohast vigastada ning karvad kasvavad kiiresti tagasi. Muidugi võid öelda, et sind karvad ei häiri, aga iga naine teab, et häirivad küll. Eriti suuseksi ajal, aga see on paljude naiste lemmikosa seksist. Kui see on sulle ebamugav, on see ka naisele ebamugav.

Naine tahab enne seksi tualetis käia. Naised peavad enne vahekorda põie tühjendama, muidu võib sellest tekkida ebameeldivaid terviseprobleeme. Kindlasti tahab ta ka end pesta, kui on võimalus, et sa teed talle keelekat. Võib-olla soovib ta ka oma hambaid pesta, käsi niisutada või midagi muud. Seetõttu võib mehele jääda mulje, et naine meelega meeleolu rikub, sest mehel endal selliseid vajadusi pole.

Ja ka pärast seksi ei pääse ta tualetist. Kuigi pärast seksi on mõnus niisama kaisutada, tuleb naisel jälle põit tühjendada, et ta ei saaks põiepõletikku. Kas sa üldse tead, kui valus võib põiepõletik olla? Mis tunne on verd pissida? Nii et ära võta seda isiklikult, kui naine kohe vetsu põgeneb.

Ära väntsuta ta rindu. See on tore, et sulle naise rinnad meeldivad, aga ära nende mudimisega liiale mine. Võta alguses rahulikult ja ole hell. Mida ettevaatlikumalt naise õrnadele kehaosadele ligined, seda enam ta nende puudutamist naudib. 

Libesti kasutamine ei ole sugugi vihje sinu oskuste pihta. Vahel vajab naine libestit ja mees (või tema oskused) ei puutu kuidagi asjasse. Nii nagu sul endal võib mõnikord olla erektsiooniga raskusi, võib ka naine vajada veidi abi. Mõnikord ei sõltu tupe kuivus üldse erutusest või ettevalmistusest ja naine vajab libestit nagunii. Ära tee sellest probleemi, sest see on tegelikult tühiasi. 

Hinda naise pesu. Kvaliteetne aluspesu on hirmus kallis. Loomulikult eelistad sina näha teda üldse ilma pesuta, kuid naine on just sinu pärast vaeva näinud ja raha kulutanud, et hea välja näha. Lase tal end näidata ja tee üks kompliment!

Naine võib pärast seksi jätkuvalt himur olla. Pärast orgasmi saamist võib naisel jätkuvalt olla suur isu edasi seksida. Kahju küll, et mehe ja naise kehad vahel nii erinevalt toimivad, sest kui sina oled omadega lõpetanud ja tahad magada, võib olla, et naine ei saa endalt käsi küljest. Ära siis pahanda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles