Viis armunud mehele iseloomulikku omadust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihai Blanaru / Panthermedia / Scanpix

Olete kuulnud seda lugu ühest eesti mehest, kes kunagi armastas oma naist nii palju, et oleks talle seda peaaegu öelnud? Mõned mehed ei ole eriti osavad oma tundeid väljendama, nad tahavad, et teod räägiksid endi eest.

Laseme Higher Perspective’il anda natuke sisevaadet meeste mõttemaailma. Siin on viis märki, mille kaudu võib aru saada, et mees on armunud.

1. Ta armastab oma partnerit sellisena, nagu ta on, mitte sellepärast, milline ta välja näeb. Kuigi maailm näikse liikuvat aina enam pealiskaudse ilu ülistamise suunas, valivad mehed üldiselt endale kaaslase ikka selle põhjal, milliste inimestega on tegu, mitte seetõttu, milline naine välja näeb. Nad hindavad naist üleni ning on valmis toetama iga nende unistust.

2. Ta kaitseb oma partnerit. Armastav mees tahab, et temale kallid inimesed oleksid hoitud ja kaitstud. Nad on alati valmis oma kallimat kurja eest kaitsma ning loomulikult ei tule neil pähegi, et nad ise võiksid armsama suhtes emotsionaalselt või verbaalselt vägivaldsed olla.

3. Ta tahab teada su arvamust. Oma partnerit armastav mees tahab alati teada, mis on tema seisukohad. Olgu tegemist poliitilise mõttega või magamistoa tapeedivalikuga, ta on alati valmis sinu arvamust kuulama.

4. Ta ületab sinu nimel iseennast. Armastav mees on valmis partneri aitamiseks paljustki loobuma, kuna kallim on tema prioriteet. Kui on tema võimuses asju parandada, siis ta seda kindlasti ka teeb, olgu selleks suur või väike asi.

5. Ta on piisavalt enesekindel, et lasta sul oma elu elada. Pikaajalistes suhetes juhtub sageli, et partnerid jäävad teineteisest kaassõltuvusse. Ebakindlad mehed ei suuda hakkama saada enda tunnetega, kui naine ei veedagi nendega iga minutit. Kui ta sind aga tõeliselt armastab, saab ta aru, et teil peavadki olema eraldi elud ka väljaspool suhet – me oleme isiksused ja iseseisvus on oluline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles