Kolm põhjust, miks Veevalaja on sodiaagi kõige keerulisem kallim

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anna Omelchenko / PantherMedia / Scanpix

Et mõista armunud Veevalajat, tuleb aru saada nende ülimast ebatavalisusest ja isegi mässumeelsusest. Nad on oma tunnetes avameelsed ning käitumiselt väga flirtivad.

Higher Perspective toob välja kolm põhjust, miks Veevalajad on sodiaagi kõige keerukamad armastajad.

  1. Nende armastus pole saladus. On lihtne aru saada, mil Veevalaja on armunud – nad ei hoia seda saladuses. Need on inimesed, kes on loomupäraselt ligitõmbavad ja nad panevad su pähe kiiresti ulakad mõtted. Kuid seksuaalne kirg on vaid üks Veevalaja armastuse külgi. Nad on väga huvitatud, millise inimesega on tegu. Neile meeldib sinu erinevaid külgi avastada ning panna sind kokku nagu puslet.
  2. Nad on mässumeelsed. Veevalajate mässumeelne pool avaldub eriti hästi nende partnerivalikus. Nad kipuvad valima ekstreemseid, šokeerivate omadustega partnereid, kuna nende jaoks on suhtes kõige olulisem vabadus. Nad armastavad asju, mis tekitavad konnatiigis laineid, kuna see on märk edasiminekust ja progressist. Kui oleks üldse keegi, kes püüaks armastust ümber defineerida, oleks selleks just Veevalaja oma unikaalsete ideede ja eksperimenteerimisvalmidusega.
  3. Nad ohverdavad armastuse nimel kõik. Veevalajad on märtrid – armastuse nimel on nad valmis ohverdama oma maine, et ainult tõestada: jah, armastus võib eksisteerida väljaspool tavalisi piire. Halb on see, et nende eksperimenteerimistahe võib jätta neist külma ja impersonaalse mulje. Veevalajast naistele meeldib kanda unikaalseid rõivaid, nende eesmärk on ebatavalisus. Veevalajast meestele meeldivad aga partnerid, kes on ekstsentrilised ja isegi veidrad.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles